Gonçalo Nunes (UEFA A), Int. Director

Gonçalo Nunes (UEFA A), Int. Director

Gonçalo Nunes er NF Academy International Director. Han har arbejdet som Head Coach, teknisk koordinator og teknisk direktør i løbet af sine 25 år i international fodbold. Han er nuværende cheftræner for Grupo Desportivo Estoril Praia (womans team) i eliteserien Allianz Liga, Portugal. Gonçalos erfaring inkluderer blandt andet:

"For at kunne realisere sine drømme og forfølge sine ambitioner, kræves det at man både har lidenskab for fodbold - og lyst til masser af hårdt arbejde."International baggrund

Gonçalo har arbejdet for Carlos Queiroz og Manchester United's fodboldskoleprojekt i 6 år. Han har været tilknyttet Sporting Clube de Portugal i 2 år og de siste 5 år har han været ansvarlig for det internationale område indenfor ungdomsfodbold i Sport Lisboa e Benfica. Samme sted har han også været spillerudvikler-koordinator de seneste tre år. 

I løbet af de sidste ti år har han vært involveret i en række internationale projekter og programmer på højt niveau, hvor har reist rundt om i verden. Han har også koordineret- og været indvolveret med tusindvis af spillere og trænere på programmer i Portugal.

Som cheftræner har han erfaring hele vejen fra U12- til seniorhold og er kommet til NF Akademy fra en stilling som træner for SC Sacavenense's damehold. Størsteparten af hans erfaring kommer fra ungdomshold, hvor han har over 10 års erfaring i aldersgrupperne U15, U17 og U19. Gonçalo har bidraget til og inspireret tusindvis af børn, unge og voksne spillere, samt andre trænere og fagfolk på dette område. Længste ansættelse har været i AD Oeiras hvor han var træner i 14 år, men han har også længerevarende erfaringer i klubber som Sporting og SC Sacavenense.

De kommende sæsoner vil han lede Grupo Desportivo Estoril Praia's damehold som spiller på høyeste niveau i den portugisiske Liga Allianz.


"Mit job er at bidrage til at gøre vores programmer på NF Academy endnu bedre samt hjælpe med at udbrede kendskabet til vores brand. Jeg ved hvordan jeg kan dele mine erfaringer og kompetancer indenfor spillerudvikling så de bliver bedre - både på banen som spiller og på et personligt plan."