Vejledning til Forældre - NF ACADEMY Danmark

VEJLEDNING TIL FORÆLDRE

Forskellen mellem at være en forældre, der bidrager positivt til deres barns udvikling og en, der ikke bidrager er lille, hvilket man altid skal huske på. Forældre kan og bør være en meget vigtig person i børnenes sportsudvikling.

Her er et par ting at være opmærksom på:

  • Tænk på børnenes bedste interesse og deres mål – ikke dine egne.
  • Før du taler, skal du fokusere på spillerens udvikling – ikke nødvendigvis aktuelle resultater.
  • Hold en tæt dialog med trænerne, før du giver taktisk rådgivning, så spilleren ikke kommer i en interessekonflikt mellem beskeder fra forældre og træner.

Retningslinjer

Reglerne nedenfor er skrevet for at sikre, at sportsprogrammet kan implementeres som planlagt på en positiv og venlig måde uden unødig forstyrrelse. Overtrædelse af reglerne kan føre til bortvisning af både forælderen og spilleren fra begivenheden, dvs. både fra sportsprogrammet og hotellet.

  • Lad være med at omgøre trænerens beslutninger. Dette inkluderer taktik, valg af spillerpositioner, opdeling af gruppen og lignende, under opvarmning, træning / kamp og bagefter. Det vil være muligt at tale med trænerne efter træning / kamp (når træneren afslutter træningen)
  • Klag ikke over modstanderens hold eller dommeren

Hvordan kan du hjælpe?

NF Academy stiller sig til rådighed for vejledning og rådgivning, hvis dette er noget, du betragter som en udfordring for dit barns udvikling. Kontakt os for rådgivning ved at klikke her.

Start typing and press Enter to search