Træn med specialister om udvikling af ungdomsspillere i Esbjerg

NF International - NF Danmark

Træn med specialister om udvikling af ungdomsspillere i Esbjerg

Professionelle portugisiske trænere, med mange års erfaring i ungdomsfodbold, vil deltage i Esbjerg for at lede træningssessionerne og støtte regionale spilleres udvikling.

NF International - NF Danmark

Træn med specialister om udvikling af ungdomsspillere i Esbjerg

Professionelle portugisiske trænere, med mange års erfaring i ungdomsfodbold, vil deltage i Esbjerg for at lede træningssessionerne og støtte regionale spilleres udvikling.

Det tekniske team fra NF Academy arrangerer træningssessioner i Esbjerg kl 02 og 04 august med det formål at undervise og evaluere de regionale spillere.

Den positive feedback fra de danske deltagere om de seneste års NF-arbejde her i landet, gør det naturligt at vende tilbage og nå endnu flere regioner i 2021. Feedback fra NF Academy i forhold til kvaliteten og potentialet i de danske spillere er også positivt, hvilket de mange kvalificerede spillere på NF ELITE Qualification Camp var et bevis på.

Gennem den stringente og effektive NF-træningsmetode, forbedrer deltagerne de vigtigste fodboldprincipper, der er afgørende for spillere, der vil forbedre deres præstationer på banen.

Klik på knappen nedenfor for at læse mere om det kommende NF International Esbjerg-arrangement.

VORES MISSION: SPILLERUDVIKLINGEN

Der er mange forskellige områder, som en fodboldspiller skal lære og udvikle. Alligevel identificerede NF Academy en som den primære færdighed: styrken ved at læse spillet og tage de bedste beslutninger i forskellige spilsituationer. Uanset det tekniske niveau, hvis en spiller ofte beslutter forkert, vil spilleren aldrig opnå en fremragende præstation.

Denne egenskab er også det største behov, som vores trænere identificerer hos de fleste af vores deltagere. Når spillere forbedrer deres beslutningstagning, vil deres forældre og trænere bemærke en hurtig og imponerende progression i deres præstationer under kampene, især i de tidlige aldre.

NF Academy Sports Director João Plantier
Tidligere Sporting CP akademitræner og UEFA PRO, João Plantier, har bygget en udviklingsmodel, der giver spillerne mulighed for regelmæssig opfølgning gennem lokale og internationale programmer.

– Hvis vi skal identificere vores anden prioritet, vil vi sige den individuelle teknikudvikling. Det er afgørende at vide, hvornår man skal afgive et aflevering eller skud, men man skal have den tekniske kapacitet til at udføre enten afleveringen eller skuddet med kvalitet, siger NF Sports Director João Plantier.

I de sidste tre år har NF Academy bygget flere forskellige programmer til at tilbyde det, spilleren har brug for baseret på hans niveau, alder, position og egne mål. Vores trænere har virkelig erfaring med at udvikle ungdomsspillere; de identificerer hurtigt hver enkelt spillers behov, og arbejder sammen med spilleren for at udfylde hullerne.

LÄS OCKSÅ: NF Academy Training Methodology

KRAFTEN FOR ET PROFESSIONELT OG ERFARET COACHES-TEAM

Når vi siger, at vi har toptrænere, er det fordi vi ser på deres baggrund.

Alle NF-trænere har fem egenskaber, som vi mener er vigtige for at opretholde det høje niveau og effektiviteten af vores programmer:
– UEFA-eksamen
– Minimum 10 års erfaring
– Baggrund i mellem / højt træningsmiljø
– Lidenskab og erfaring i arbejde med ungdomsspillere
– Fremragende mennesker

Häng med våra tränare i Esbjerg från 02 till 04 august.

KOMMENDE NF EVENTS

No Events

Tag et kig på oversigten over alle vores events her.

KONTAKT OS


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

Start typing and press Enter to search