NF TEAM TRAINING

Træning og kampe sammen med vores regionale hold.

NF Team Training

En unik mulighed for motiverede spillere, der leder efter kontinuitet og kvalitet. Gennem Team-træningsprogrammet får spilleren mulighed for at få tæt opfølgning fra erfarne trænere fra portugisiske topklubber, og de integreres i en gruppe med andre dygtige spillere fra deres region.

Hver træningsgruppe er sammensat af spillere på forskellige positioner, og programmet kombinerer holdtræning, venskabskampe, holdmøder og individuelle konsultationer for spilleropfølgning.

HVEM KAN DELTAGE?

NF Team Training er et skræddersyet program for seriøse spillere, der ønsker at deltage i holdtræning, hvor man har teori, venskabskampe og træningssessioner. Dette program passer perfekt for motiverede spillere som viser talent, men som ikke møder den tilstrækkelige udfordring og konkurrence, som er nødvendig for at nå et højere niveau.

Drenge født mellem 2007 – 2003 må ansøge om deltagelse, og holde fra et godt til højt regionalt niveau. For de yngre spillerne født mellem 2010 – 2008 er Team Training et åbent program, men vi anbefaler spillere at holde fra et godt til højt regionalt niveau for sin alder.

FORMÅL MED PROGRAMMET

Disse er vores hovedmål med NF Team Training-programmet:

 • At motiverede danske spillere gennem et professionelt program designet til at fremme udvikling gennem tæt opfølgning fra dygtige trænere over en tidsperiode.
 • At give en arena til talentfulde spillere, der ikke bliver udfordret tilstrækkeligt, hvor det er muligt for dem at fortsætte med at udvikle sig på et højt niveau.
 • At stimulere god social udvikling inden for nye spillergrupper og at være i stand til at mødes og interagere med nye venner.
 • At dele viden og kompetencer med klubber i regionen, hvor alle trænere er velkomne til at observere vores træningssessioner.
 • At udfordre spillerne internationalt ved at invitere dem til programmer i udlandet.

SAMARBEJDSPARTNER

sporting

INTERNATIONALE MULIGHEDER

Vores trænere foretager en intern evaluering af alle deltagende spillere. Baseret på denne evaluering og spillerens niveau inviterer vi nogle spillere, så de kan træne med europæiske topklasses akademier, være en del af vores stipendieprogram, deltage i internationale eliteturneringer med vores elitehold eller deltage på internationale træningslejre.

I løbet af det sidste år er mange spillere gennem deltagelse i lokale camps blevet udvalgt til at træne med topakademier i Europa.

PAKKER

SPILLER

 • 5 weekender à 2 dage
 • 10 træningssessioner i alt
 • 5 venskabskampe i alt
 • Erfaren portugisisk træner
 • Holdmøder og kampanalyser
 • Evalueringsrapport med individuel feedback efter hver endt sæson (kun for de som køber pakkeløsning)
Enkeltsamling 169 EUR
5 weekender 675 EUR (150 EUR rabat)
4 weekender 576 EUR (100 EUR rabat)
3 weekender 457 EUR (50 EUR rabat)

MÅLMAND

 • 5 weekender à 2 dage
 • 10 træningssessioner i alt
 • 5 venskabskampe i alt
 • Erfaren portugisisk målmandstræner
 • Kombination af specialiseret målmandstræning og holdøvelser
 • Holdmøder og kampanalyser
 • Evalueringsrapport med individuel feedback efter hver endt sæson (kun for de som køber pakkeløsning)
Enkeltsamling 169 EUR
5 weekender 675 EUR (150 EUR rabat)
4 weekender 576 EUR (100 EUR rabat)
3 weekender 457 EUR (50 EUR rabat)

UDSTYR

• Udstyrspakke Light – 39,9 EUR
Inkluderer: 1 par fodboldsokker, 1 par shorts og 2 stk træningstrøjer

 

• Udstyrspakke Basic – 87,5 EUR
Inkluderer: 1 Jakke, 2 par fodboldsokker, 1 par shorts, 2 stk træningstrøjer

 

• Indendørs træning – 12,5 EUR ekstra per dag

KOMMENDE TEAM TRAINING BEGIVENHEDER

Klik her for at bestille Team Training-pakker.
(Obs! Husk, at din ansøgning om deltagelse skal godkendes før du bestiller.)

No Events

Riga Cup og Future Cup

Team Training er et program, der kan kombineres med deltagelse som spiller i Riga Cup og Future Cup. Spillere, der deltager i Team Training-programmet får muligheden for at træne sammen som et hold, hvor en stor del af holdet bliver inviteret til at deltage i en eller begge af disse turneringer. Ønsker du at deltage i en af disse turneringer, så fortæl os det, så snart du booker din plads til Team Training-programmet.

Anden Information

METODOLOGI

Vi arbejder ud fra princippet «to teach the game by playing it». Vores øvelser er derfor udviklet for at genskabe den intensitet og kompleksitet, som spillere oplever i forskellige kampsituationer. Sessionerne gennemføres med høj intensitet, mange boldberøringer og med fokus på at tage rigtige valg og give spillerne en bedre forståelse for spillet.

I alle vores aktiviteter er vores hovedmål at udvikle spilleren. For de spillere, der vil træne regelmæssigt med NF Academy, fokuserer vi på følgende:

 • Intensiv træning designet til spillerudvikling.
 • Individuel opfølgning over tid.
 • Træning tilpasset spillerens niveau og deres læringsmål.
 • Spille kampe mod hold, der giver spillerne tilstrækkelig udfordring til at øge deres niveau.

Venskabskampe

For spillere født i 2009/2010 og 2008 organiserer vi 1 venskabskamp for hver Team Training weekend. Til disse kampe spiller vi med 7 eller 9 spillere og kampene varer 2 X 35 minutter.

For spillerne født i 2007-2003 organiserer vi 1 venskabskamp for hver Team Training weekend. Til disse kampe spiller vi med 11 spillere og kampene varer 2 X 40 minutter.

Trænere

João Plantier er akademichef for vores lokale programmer og er UEFA PRO-certificeret træner. Han er ansvarlig for at udvælge de dygtige trænere, der repræsenterer NF Academy på vores camps. Med mere end 20 års erfaring med at udvikle spillere og 7 års erfaring som akademitræner hos Sporting CP har Plantier de perfekte kompetencer og netværk til at sammensætte et trænerteam der tager spillernes færdigheder til det næste niveau.

Se NF Academys trænere

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER
CHEFTRÆNER OG NF ACADEMY DIRECTOR

 • Master i fysiologi
 • 7 år som cheftræner for Sporting CPs akademihold
 • 10 år som talentspejder for Sporting CP
 • 1 års erfaring hos Manchester United Soccer Schools
 • 4 år som cheftræner for ungdomshold hos Associação Desportiva de Oeiras
 • 4 år som cheftræner for ungdomshold hos Casa Pia Atlético Club

Hvad kan du bedst lide ved at være træner?

”At hjælpe spillere til at opnå deres fulde potentiale er noget, som giver mig stor glæde.”

Hvorfor bør spillere deltage i NF Academys programmer?

”Jeg ser et stort potentiale blandt NF Academy-spillerne. Spillerne, der deltager i vores programmer har et stærkt fokus på læring, når de kommer her. Teknisk set er de gode med bolden og er på linje med portugiserne i samme alder. Udfordringen er for eksempel, at mange unge spillere oplever mangel på konkurrence og træning med gode spillere. Det skaber problemer med spilforståelse, og det faktum, at konkurrence handler om at vinde eller tabe. Gennem vores programmer arbejder vi for at forbedre spillernes generelle spilforståelse.”

NF Team træning er et regionalt program, hvor vi opretter hold i hver region. Spillere, der bor uden for regionen, men som ønsker at deltage, kan stadig ansøge om at få en plads. Men så skal de først beslutte, hvilket regionalt NF Team Training-program de vil deltage i.

Referencer

“Jeg deltog på NF Academys U13-hold. Det var super fedt! Vi spillede os i kvartfinalen, hvor vi tabte mod Sporting CP på straffe. Det er selvfølgelig surt at ryge ud på den måde, men hele opsætningen var fantastisk med nogle meget gode trænere!”
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17-landshold

”Jeg vil sige, at min tid hos NF Academy har været med til at fjerne det farlige, som nye situationer kan skabe, såsom at blive udtaget til landsholdet, skifte klub eller tage nye skridt som spiller. Deres programmer holder et højt sportsligt niveau med gode trænere, og der er spillere fra forskellige nationaliteter, der vil det samme som dig. Det får dig virkelig til at udvikle dig både personligt og som spiller.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg og Danmarks U17-landshold

“João Plantier har spillet en vigtig rolle i min karriere af flere grunde. Han gav mig frihed og troede på mig. Vi havde et tæt forhold, og han holdt øje med mig hele vejen. João gav mig feedback om, hvad jeg skulle gøre for at forbedre mig under kampe, og sidst men ikke mindst var han meget god til konstant at give mig nye udfordringer.”
Zeca, kaptajn for FC København og Grækenlands landshold

“Jeg spillede sammen med gode spillere og trænede under meget kompetente trænere. Først og fremmest var det en super cool oplevelse, og jeg fik gode referencer på hvor de bedste hold i Europa ligger rent færdighedsmæssigt. Sådanne programmer er værdifulde, fordi de senere gør overgangen til nye teams og niveauer lettere.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptajn for Norges U16-landshold

”Træningen er på et meget højt niveau, og der er øvelser, jeg aldrig har deltaget i før. Jeg har lært meget, som jeg tager med mig til min træning hjemme i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptajn for Norge U15

”Mine drenge, født i 2004 og 2007, er virkeligt spændte på at deltage i IberCup Cascais. Ikke kun for at spille mod tophold, men også for at se, hvor deres nuværende niveau er, og for at træne og møde andre gode spillere fra hele Skandinavien. At have programmer som NF Academy er fantastisk. Når du træner med trænere på topniveau og andre spillere på samme alder, ser du virkelig hvor det internationale niveau ligger.”
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og norsk landsholdsspiller

”Det var først efter vi kom hjem, at jeg så den virkeligt store udvikling i Kevin som fodboldspiller. Han spiller nu med en helt anden autoritet, og tager mange flere gode beslutninger når der spilles kamp. Årsagen til dette er værdifuld læring og gode trænere hos NF Academy. Én ting er sikkert og vidst: vi fortryder ikke et øjeblik at vi valgte et hold med den kompetence, som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidligere professionel bokser og norsk mester

”Opholdet hos NF Academy gav mig en smag på hverdagen som professionel. Meget kompetente trænere og gode spillere omkring mig. Dagene var gode, og jeg lærte meget. Det var efter dette ophold, at jeg turde besøge udenlandske klubber for at vise hvad jeg kan.”
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sverige U17

”Jeg er meget tilfreds med sidste års NF Academy-deltagelse i IberCup. Det var meget spændende og inspirerende at komme til at spille på et hold med så mange gode spillere fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg blev motiveret til at give endnu mere efter at have spillet mod og set hvor gode modstandere fra lande som Portugal, Spanien og Mexico var. ”
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17

“I påsken 2018 var jeg i Cascais, Portugal med NF Academy for at deltage i IberCup Cascais. Det var min første gang med NF Academy og det var en fantastisk oplevelse. Jeg fik meget ud fra turen. Træningen, kampe, trænere og spillere var en fantastisk blanding af både sjov og seriøs fodbold.”
Filip Mellbin, Danmark U16

FIND DIN BEGIVENHED

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search