Team Træning er det næste skridt

Team Træning er det næste skridt

Opslået på: 04/09/2023
nfacademy-denmark-training-team-1200x600

Team Træning er det næste skridt

Sportslig ansvarlig og træner for NF Academy, Ricardo Silva, ser frem til at implementere Team Træning i Danmark, hvor han ser store muligheder for konceptet. Det giver mulighed for at arbejde videre med de mange dygtige spillere, der allerede har stiftet bekendtskab med NF Academy på f.eks sommerens camps.

Der er efterhånden mange danske spillere og forældre, der har stiftet bekendtskab med den smilende og dedikerede portugiser, som har en stor rolle hos NF Academy. Ricardo Silva er ikke bare en af de dygtige trænere, han besidder også rollen som ansvarlig for sportsdepartementet, og han er derfor med i planlægningen af nye aktiviteter.

Derfor ser han i høj grad frem mod det nye tiltag i Danmark, Team Training, hvor det bliver muligt at arbejde endnu mere intensivt med udvalgte talenter.

Det er det næste skridt, hvor vi kan få mulighed for at arbejde med spillerne som et hold, og hvor vi kan bruge alle de individuelle ting, som vi lærer dem på camps.

Det vil helt klart være et step op, og det vil være de dygtigste, der bliver udvalgt til at være med, forklarer Ricardo Silva om konceptet, hvor der over fem weekendsamlinger hen over vinteren vil blive trænet om lørdagen, mens søndag bruges på kamp mod en udvalgt modstander.

nfacademy-denmark-training-team-750x500-1

Giver adgang til internationale stævner

Ricardo Silva har ikke bare erfaring fra portugisisk topfodbold, han har også været med til at opbygge fodboldskoler så forskellige steder som Australien og Norge, og han ved derfor, hvad et forløb som Team Træning kan gøre for spillerne.

Jeg har for eksempel været med til at starte det i Trondheim i Norge, og det er interessant at se, hvordan du får stærke individer til at virke sammen i en gruppe. Vi kommer til at have nogle minimumskrav for at være med, så vi evaluerer på de spillere, vi har set på camps, og så kigger vi selvfølgelig også derefter på positioner.

Der vil maksimalt være 18 spillere på hver årgang, for det handler også om, at de skal have brugbar feedback og passende spilletid, fastslår Ricardo Silva, som selv ser teamtræning som adgangsbillet til nogle af det kommende års mest spændende udfordringer.

nfacademy-denmark-training-team-600x600-1

FAKTA: 

  • NF Team Training foregår i Sportscenter Danmark i Vejen.
  • Der vil være en portugisisk head coach til hver årgang, samt en dansk assistenttræner.
  • Til målmændene vil der være en portugisisk målmandstræner.
  • Der vil være 2 træningspas + en kamp hver weekend, foruden team møder, individuel coaching m.m.

KOMMENDE NF EVENTS

Dato Program Land Sted Aldergruppe
07 - 09 Jul 2024 NF International Trials Danmark Fyn 2008-2015
10 - 12 Jul 2024 NF International Trials Danmark Vejen 2008-2015
29 - 31 Jul 2024 NF International Trials Danmark Silkeborg 2008-2015
01 - 03 Aug 2024 NF International Trials Danmark København 2008-2015

Tag et kig på oversigten over alle vores events her.

KONTAKT OS


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

Start typing and press Enter to search