Stor succes i Norge - Team Training kommer nu til Danmark

Stor succes i Norge – Team Training kommer nu til Danmark

Opslået på: 31/10/2023
nfacademy-q4-october-1200x600

Stor succes i Norge – Team Training kommer nu til Danmark

Gennem Team Training-programmet for det største fodboldakademi i Norge ser de erfarne portugisiske trænere nu, at kvaliteten af deltagerne er steget, i den nye sæson der nærmer sig.

Team Træning er et program, der yderligere kan kvalificere spillerne til internationale turneringer og programmer som Riga Cup, Costa Daurada, Future CupLaola Cup og High Performance.

Team Træning i Norge har været meget populært i flere år allerede, og vi ser, at niveauet kun bliver bedre for hver sæson. Det er vores premium produkt, og det program, hvor vi arbejder mest med spillerne over tid.

Det er en vidunderlig indgang til at finde den rigtige vej frem. Som følge heraf ser vi, at konkurrencen om at komme ind på vores internationale hold bliver stadig hårdere, siger den norske Country Manager Rune Bjørnødegård.

Nyt i år er, at når du tilmelder dig Team Training får du en uges prøvetræning hos NF Academys partnerklub i Portugal, Club de Cascais. Her vil du også blive evalueret af spillerudviklerne, og få chancen for at tage nye skridt mod nye udfordringer.

I Oslo har Team Træning været ekstrem stærk i flere år. Sidste år startede Stavanger op og i år det Kristiansand der kommer med på landkortet.

KOMPLET PROGRAM

I flere fodboldkredse er der bekymringer om faldende deltagelse i juniorklasserne. Hvilket på sigt vil tynde ud i seriesystemet for seniorhold. Man frygter simpelthen for breddefodboldens fremtid. Signalerne er set siden 2015, men efterveerne af corona nedlukningen ses stadig i forhold til at genetablere holdsporten.

Årsagerne er nok mere komplekse, og en tidlig udtagelse til flere og flere akademier fra 13 års alderen, er også en del af årsagen til, at niveauet i breddeklubberne falder, og dygtige spillere helt vælger at stoppe.

Her kan NF Academys tilbud være et supplement i hverdagstræningen, der holder flere motiverede til at arbejde på at blive bedst mulige – længst muligt i egne klubber.

En Team Træning sæson er fantastisk. Vi arbejder tæt sammen med en talentfuld og dedikeret gruppe af spillere. De får en del udfordringer i både kampe, træning og hårde turneringer, som vi mener gør dem til bedre spillere. Vi er ikke så optaget af resultater i kampe, men mere af, hvordan spillerne løser de opgaver, de får. Derfor synes jeg, at Team Træning er et af de mest spændende og komplette programmer, vi har, siger cheftræner i Norge, Rodrigo Silva

Team Træning kan også være en del af en udviklingsplan videre i NF Academy systemet for den enkelte spiller.

Hver af de fem weekender afsluttes med en træningskamp mod et lokalt hold, hvor træningspassene fra træningsbanen også er kampdagens tema. Det handler om spillerudvikling.

Tilbagemeldingerne fra forældre og spillere er gode om de erfarne portugisiske trænere, der leder NF Academys program.

Team Træning er rettet mod udviklingen videre i NF Academy systemet for den enkelte spiller.

Hver af de fem weekender afsluttes med en træningskamp mod et lokalt hold, hvor træningspassene fra træningsbanen også er kampdagens tema. Det handler om spillerudvikling.

Tilbagemeldingerne fra forældre og spillere er gode om de erfarne portugisiske trænere, der leder NF Academys program.

nfacademy-fotball-training-norge-600x600
nfacademy-fotball-training-norge-600x600-4
NFAcademy-October-Danmark-Soccer-Coach
NFAcademy-October-Danmark-Soccer-Coach

NU OGSÅ TEAM TRÆNING I DANMARK

Siden august 2021 har Country Manager Lars Friis, stået I spidsen for at få opbygget NF Academy i Danmark.  Det er sket igennem lokale camps over hele landet.

Nu er tiden så kommet til at tage næste naturlige skridt, og tilbyde Team Træning også. Til at begynde med tilbydes det kun et sted, og det er i Vejen, hvor Sports Center Danmark lægger faciliteter til. Jeg har valgt Vejen af 2 årsager.  Stedet har fantastiske faciliteter, som vi kender fra nogle af de lokale camps, og så er det centralt placeret for det meste af Danmark, hvor det er let at komme til med både bil og tog.

En af dem der kommer til at stå i spidsen for NF Team Træning i Vejen er cheftræner Filipe Silva, der har arbejdet for NF Academy siden 2018.  I Danmark har Filipe Silva afholdt camps siden februar 2021.  Han kender således en del af de danske spillere, og kan se et kæmpe potentiale for NF Academy i Danmark da der findes en stor mængde af talentfulde, læringsparate spillere.

Filipe Silva har erfaring fra Team Training i Norge, men har prioriteret at være med til at opstarte Team Training i Danmark.  At kunne fortsætte at arbejde med NF Academy var en betingelse for Filipe Silva, da han i sommers takkede ja til et job som General coordinator i Mafra FC, der jo FC Midtjyllands samarbejdsklub i Portugal. Her har Filipe Silva ansvaret for 150 ungdomstrænere.

Unge danske spillere har et stort potentiale, men de har brug for mere og bedre træning tidligere, end de har fået indtil nu. Det, der sker med danske spillere ude i Europa, viser, at der er gjort meget rigtigt i dansk fodbold, og de portugisiske klubber har også rettet blikket mod Danmark. Spillerudviklingen er på vej i den rigtige retning.

Der er NF Academy en bidragyder til at hjælpe spillerne med at få succes. God teknik er i hvert fald ikke alt, for det handler også om at udvikle den taktiske forståelse af spillet. Det er små detaljer, der kan gøre den store forskel, slutter cheftræner Filipe Silva.

​Find oplysninger: NF Team Træning i Danmark

KOMMENDE NF EVENTS

Dato Program Land Sted Aldergruppe
07 - 09 Jul 2024 NF International Trials Danmark Fyn 2008-2015
10 - 12 Jul 2024 NF International Trials Danmark Vejen 2008-2015
29 - 31 Jul 2024 NF International Trials Danmark Silkeborg 2008-2015
01 - 03 Aug 2024 NF International Trials Danmark København 2008-2015

Tag et kig på oversigten over alle vores events her.

KONTAKT OS


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

Start typing and press Enter to search