Internationale aktiviteter

filip-mellbin-small-big-59900.jpg

NF Academy er et internationalt fodboldakademi. Vi skaber muligheder så spillere kan deltage på træningslejre samt i  internationale turneringer, over hele Europa. Det giver spillerne gode muligheder for at udvikle deres kompetencer i et konkurrencepræget miljø hvor de kan møde kendte, internationale klubber som Manchester City, Crystal Palace, Zenit - og sågar træne med Sporting CP Academy's trænere i Lissabon. 

 
NF elite training camp 

Dette er for dig som ønsker at få international træning på dig CV og har lyst til at opleve hvordan der trænes på portugisiske elite akademier. Rejs til Lissabon i en uge med et komplet træningsprogram. Her er du i løbet af en uges program garanteret en fantastisk oplevelse med trænings sessions med NF Academy's trænere, sportsaktiviteter samt to sessions á 90 minutters træning på Sporting CP's akademi, samt kampe mod et af Sportings talenthold.

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik


Udover de programsatte aktiviteter, har du også rig mulighed for sociale oplevelser sammen med spillere fra forskellige lande som alle har passionen for fodbold tilfælles. Et typisk program kan se sådan her ud:

Dag 1 - Check-in og sociale aktiviteter hvor spillerne lærer hinanden at kende
Dag 2 - Trænings sessions med NF trænere
Dag 3 - Trænings sessions med NF trænere
Dag 4 - Trænings sessions med Sporting Academy
Dag 5 - Trænings sessions med Sporting Academy + kamp forberedelse / match mod Sportings ungdomshold
Dag 6 - Trænings sessions med NF trænere + afskedsceremoni om aftenen, med præmieoverrækkelse
Dag 7 - Fælles morgenmad, check-out fra hotellet

Nf Academy tager ansvar for deltagende spillere og der er vokse ledsagere døgnet rundt. Det er ikke et must at forældre ledsager på turen. Der kan laves familiepakker for de som ønsker at ledsage barnet på turen.

Læs mere om NF Elite Training (in english) 
NF selection

NF Selection består af internationale turneringer samt træningsophold som er åbne, dvs. alle spillere kan deltage. På siden om hver turnering informeres om det forventede konkurrent-niveau på den pågældende turnering.

Læs mere om NF Selection (in english) 
NF ELITE SELECTION

Det er her top-niveau NF Academy teams deltager i internationale turneringer på højeste niveau. For at deltage på en NF Elite Selection Cup skal du sende en detaljeret ansøgning til NF Academy - eller du kan deltage på et af vores Team Training Programs (som også kræver ansøgning) hvor du vil blive evalueret.

Læs mere om MF Elite Selection

 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy