Internationale aktiviteter

filip-mellbin-small-big-59900.jpg

NF Academy er et internationalt fodboldakademi. Vi skaber muligheder så spillere kan deltage på træningslejre og i  internationale turneringer, over hele Europa. Det giver spillerne gode muligheder for at udvikle deres kompetencer i et konkurrencepræget miljø hvor de kan møde kendte, internationale klubber som Manchester City, Crystal Palace, Zenit - og sågar træne med Sporting CP Academy's trænere i Lissabon. 

Kommende internationale aktiviteter (bemærk: "læs mere" går til vores internationale website på engelsk):

 

NF elite training camp 

Rejs til Lissabon og oplev international fodbold samt komplet træningsprogram for motiverede spillere født mellem 2003 og 2009. Her er du garanteret en fantastisk oplevelse med sportsaktiviteter på Sporting CP's akademi, kampe med Sportings talenthold, trænings sessions med NF Academy's trænere (alle med baggrund i de største akademier).

Udover de programsatte aktiviteter, har du også rig mulighed for sociale oplevelser sammen med spillere fra forskellige lande som alle har passionen for fodbold tilfælles.

WHEN WHAT WHERE
17 - 23 Februar NF ELITE TRAINING CAMP Lissabon, Portugal Afsluttet
24 Feb - 2 Marts NF ELITE TRAINING CAMP Lissabon, Portugal Afsluttet
 

 

NF selection

NF Selection består af både internationale, åbne turneringer hvor alle spillere kan deltage. På siden om hver turnering informeres om det forventede konkurrent-niveau på den pågældende turnering. 

WHEN WHAT WHERE  
18 - 22 April NF SELECTION FUTURE CUP Göteborg, Sverige Læs mere
22 Juni - 13 Juli SPANISH TOURNAMENTS Barcelona, Spainen Læs mere


 
NF ELITE SELECTION

Det er her top-niveau NF Academy teams spiller i turneringer på højeste niveau. For at deltage på en NF Elite Selection Cupe skal du sende en detaljeret ansøgning for at blive godkendt - eller du kan deltage på et af vores Team Training Programs (som også kræver ansøgning).

 
WHEN WHAT WHERE  
12 - 19 April NF ELITE SELECTION IBERCUP CASCAIS Cascais, Portugal Læs mere
24 Feb - 2 Marts NF ELITE SELECTION NORDIC INVITATIONAL Esbjerg, Danmark Afsluttet