The road to Sporting


Nf Academy summer CampsNF Summer Camps er vores 3-dages træningslejrkoncept som køres i skolernes sommerferie. Disse camps er i udgangspunktet åbne for alle erfarne spillere og målmænd mellem 9 og 16 år - men vi forventer at du
 
Vores trænere er erfarne portugisiske spillerudviklere som har deres baggrund i de verdenskendte elite akademier hos S.L. Benfica og Sporting CP - og de fokusererer på at give deltagende spillere træning af høj kvalitet. 

Vi arbejder efter prinsippet «to teach the game by playing it» - altså at lære spillet ved at spille det. Trænings-øvelserne er udviklet så de genskaber intensiteten og kompleksiteten som spillere oplever i virkelige kampsituationer. Trænings sessions gennemføres med høj intensitet, mange boldberøringer - og med fokus på at lære at tage fornuftige valg og give spillerne en bedre forståelse af spillet. Professionelle trænere fra NF Academy forestår træningen (de snakker alle engelsk), med støtte fra lokale assistenttrænere.


 

Træn med Sportings elite akademi

sporting-logo-big-74266.jpg

Fra hver årgang udtages en spiller som får en gratis plads på NF Scandinavia Selection camp der afholdes 23. - 25. August et sted i Danmark (offentliggøres senere). 

Her møder du de bedste spillere fra camps afholdt i Danmark, Norge og Sverige - og du bliver igen trænet af toptrænere fra NF Academy.

De to bedste spillere i hver aldersgruppe på NF Scandinavia Selection udtages til en uges træningsophold hos Sporting CP's akademi i Lissabon - akademiet der har fostret stjerner som Cristiano Ronaldo, Nani, Luis Figo og Erik Dier.  Her deltager du i en typisk træningsuge sammen med topspillere på din egen alder og storklubbens akademitrænere. Du får også en rundvisning på akademiet og et indblik i tilværelsen som professionel spiller i toppen af den bedste liga.
 

Hvor og hvornår?

NF Academy arrangerer camps rundt om i Danmark i uge 27, 28, 30, 31, inddelt i aldersgrupperne U9-U10, U11-U12, U13-14, U15-16. Camps forløber over tre dage, med dagligt program fra .009 til 16.00, herunder to daglige trænings sessions og en teoretisk.

 

Vil du have besked når vi åbner for tilmelding? Meld dig til i boksen nederst på siden!

 

girls-camp2-big-54927.jpgCamps for piger

Der holdes særskilte camps for piger. Det vil blive oplyst her på siden hvilke camps der foregår hvor og hvornår. Piger udvælges til deltagelse på NF Selection Camp, på lige fod med drenge (denne camp er fælles) - og kan også blive udtaget til træningsophold på Sporting CP's akademi samt besøge andre topakademier i Portugal.
 


Talent scouting

Udvalgte talenter fra NF International Summer Camps inviteres til at søge optagelse på NF Elite Training Camp i Lissabon og/eller klubtræning med deltagelse i internationale turneringer som f.eks. Riga cup og Ibercup Cascais. Diplom for deltagelse

Alle spillere får diplom for deltagelse på NF Summer Camp.


Summa sumarum: Du kommer til at lære en masse på campen - og det bliver hårdt arbejde! Men selvom udvikling og læring er i fokus, er der også god plads til møde nye venner. 


 

JA TAK, GIV MIG BESKED NÅR DER ER ÅBENT FOR TILMELDING!

Camp start Name City
There are no camps currently available