NF Summer Camps


Nf Academy summer CampsHar du lyst til at udfordre dig selv til at blive endnu bedre? NF International Summer Camps er åbne for alle spillere og målmænd mellem 9 og 16 år, som kan nikke ja til følgende:
 
Vores trænere er erfarne portugisiske spillerudviklere som har deres baggrund i verdenskendte elite akademier som S.L. Benfica og Sporting CP - og de fokusererer på at give spillerne træning af højeste kvalitet. 

pigecamp1-big-42149.jpgVi arbejder efter princippet «to teach the game by playing it» - at lære spillet gennem at spille det. Trænings-øvelserne er udviklet så de genskaber intensiteten og kompleksiteten som spillere oplever i virkelige kampsituationer. Trænings sessions gennemføres med høj intensitet og mange boldberøringer - med fokus på at lære spillerne at tage hurtige og fornuftige valg samt give dem en bedre forståelse af spillet.

Trænerne har fokus på at alle skal have maks udbytte af campen og tager højde for forskelle i niveau. Målmænd træner dels sammen med spillerne, dels med dedikeret målmandstræner.

Camps er åbne for både drenge og piger og bedste piger udtages til deltagelse på NF Elite Qualification Camp og træningsophold på Sporting CPs akademi, på lige fod med drengene.


 

The Road to Sportingsporting-logo-big-74266.jpg

Fra hver årgang (2004, 2005, 2006) udtages en spiller som inviteres til at deltage på NF Elite Qualification camp der afholdes 24. - 25. August i Nyborg. Blandt spillere fra 2007-2010 udtages en "Player of the camp" som vinder et ophold hos Academia do Sporting (se under).


På NF Elite Qualification camp møder du de bedste spillere fra camps afholdt i Danmark, Norge og Sverige - og du bliver igen trænet af toptrænere fra NF Academy. Denne camp er gratis for de udtagne spillere.

De to bedste spillere i hver aldersgruppe på NF Elite Qualification camp vinder en uges træningsophold hos Sporting CP's akademi i Lissabon - akademiet der har fostret stjerner som Cristiano Ronaldo, Nani, Luis Figo og Eric Dier.  Her vil du deltage i en typisk 5-dages træningsuge sammen med topspillere på din egen alder, under ledelse af storklubbens professionelle akademitrænere. Du får også en rundvisning på akademiet og et indblik i tilværelsen som professionel spiller i toppen af den bedste liga.


Alle summer camps for i år er afholdt. Vil du vide når programmet for efterår/vinter er klart? Så meld dig til med din email, i formularen herunder.

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy