NF Summer Camps


Nf Academy summer CampsHar du lyst til at udfordre dig selv til at blive endnu bedre? NF International Summer Camps er åbne for alle spillere og målmænd mellem 9 og 16 år, som kan nikke ja til følgende:
 
Vores trænere er erfarne portugisiske spillerudviklere som har deres baggrund i verdenskendte elite akademier som S.L. Benfica og Sporting CP- og de fokusererer på at give deltagende spillere træning af højeste kvalitet. 

pigecamp1-big-42149.jpgVi arbejder efter princippet «to teach the game by playing it» - at lære spillet ved at spille det. Trænings-øvelserne er udviklet så de genskaber intensiteten og kompleksiteten som spillere oplever i virkelige kampsituationer. Trænings sessions gennemføres med høj intensitet og mange boldberøringer - med fokus på at lære spillerne at tage fornuftige valg og give dem en bedre forståelse af spillet.

Trænerne har fokus på at alle skal have maks udbytte af campen og tager højde for forskelle i niveau osv. Målmænd træner dels sammen med spillerne, dels med dedikeret målmandstræner.

Camps er for både drenge og piger. Der holdes også en særskilte camp for piger i Odense. De bedste piger udtages til deltagelse på NF Elite Qualification Camp og træningsophold på Sporting CPs akademi, på lige fod med drengene.


 

Følg I Ronaldos fodspor: The Road to Sporting

sporting-logo-big-74266.jpgFra hver årgang (2004-2006) udtages en spiller som inviteres med på en gratis NF Elite Qualification camp der afholdes 24. - 25. August i Nyborg. Blandt spillere fra 2007-2010 udtages en spiller pr årgang som vinder et ophold hos Academia do Sporting (se under).


På NF Elite Qualification camp møder du de bedste spillere fra camps afholdt i Danmark, Norge og Sverige - og du bliver igen trænet af toptrænere fra NF Academy. Denne camp er gratis for de udtagne spillere.

De to bedste spillere i hver aldersgruppe på NF Elite Qualification camp vinder en uges træningsophold hos Sporting CP's akademi i Lissabon - akademiet der har fostret stjerner som Cristiano Ronaldo, Nani, Luis Figo og Eric Dier.  Her vil du deltage i en typisk 5-dages træningsuge sammen med topspillere på din egen alder, under ledelse af storklubbens akademitrænere. Du får også en rundvisning på akademiet og et indblik i tilværelsen som professionel spiller i toppen af den bedste liga.

NF Summer Camps 2019


Dato Camp For Sted
22/07 - 24/07 Esbjerg Camp 1 Alle Esbjerg Læs mere / Book
25/07 - 27/07 Esbjerg Camp 2 Alle Esbjerg Læs mere / Book
30/07 - 01/08 Odense (Drenge) Drenge Odense Læs mere / Book
02/08 - 04/08 Odense (Piger) Piger Odense Læs mere / Book

 
 
"Summa summarum: Du kommer til at lære en masse på campen. Udvikling og læring er i fokus og det bliver hårdt arbejde! Men der er også god tid og plads til møde nye venner og have det sjovt! :)



 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy