Sommer Camps: Kom og lær med trænere fra Benfica og Sporting!

Nf Academy summer Camps

JA TAK, GIV MIG BESKED NÅR DER ER ÅBENT FOR TILMELDING!

NF Summer camps er vores 3-dages træningslejrkoncept som køres i skolernes sommerferie. Disse camps er i udgangspunktet åbne for alle erfarne spillere og målmænd mellem 9 og 16 år - men vi forventer at du
 
Vores trænere er erfarne portugisiske spillerudviklere som har deres baggrund i de verdenskendte elite akademier hos S.L. Benfica og Sporting CP - og de fokusererer på at give deltagende spillere træning af høj kvalitet. 

Vi arbejder efter prinsippet «to teach the game by playing it» - altså at lære spillet ved at spille det. Trænings-øvelserne er udviklet så de genskaber intensiteten og kompleksiteten som spillere oplever i virkelige kampsituationer. Trænings sessions gennemføres med høj intensitet, mange boldberøringer - og med fokus på at lære at tage rigtige valg og give spillerne en bedre forståelse af spillet.

 
Hvor og hvornår?
NF Academy arrangerer camps rundt om i Danmark i ugerne 27, 28, 30 og 31 - for følgende aldersgrupper:
 
U10 + U11 (14 spillere + 4 målmænd pr gruppe)
U12 + U13 (16 spillere + 4 målmænd pr gruppe)
U14 + U15 (20 spillere + 4 målmænd pr gruppe)
U16 + U17 (20 spillere + 4 målmænd pr gruppe) 

Professionelle trænere fra NF Academy forestår træningen (de snakker alle godt engelsk), med støtte fra lokale assistenttrænere (som også kan hjælpe med at oversætte til dansk hvis det er nødvendigt).
 

Også for piger!

Der holdes særskilte camps for piger. Det vil blive oplyst her på siden hvilke camps der foregår hvor og hvornår. Hvis du vil informeres når programmet er klart og publiceres her på siden, så meld dig til med din mail adresse i boksen her på siden.
 

Vind et ophold på NF Elite Camp i Lissabon!

Vi benytter de åbne Summer Camps til at scoute talenter som kan have gavn af vores internationale elite program: NF Elite Training Camps. Den spiller der vinder "Player of the Camp" titlen, modtager et gratis træningsophold på vores elite camp i Lissabon i efterårsferien (uge 42).


Samarbejde med Sporting CP

I løbet af ugen vil vi gennomføre to træningssessions á 90 minutter på Sportings akademi, med bistand fra storklubbens egne akademitrænere. Spillerne vil også få en rundvisning på akademiet og et indblik i tilværelsen som professionel spiller. Derudover får spillerne mulighed for at spille en træningskamp mod Sportings egne talenthold (med forbehold for at der er nok spillere i hver alderskategori). Med denne aktivitet ønsker vi at

  • give spillere og trænere eksponering til et at de førende spillerudviklingsmiljøer i Europa
  • hente inspiration til videreudvikling af vores spiludviklingsfilosofi
  • bygge en stærk relation til klubben så vi kan udstationere vores beste spillere hos Sporting
  • ..og ikke mindst: skabe en uforglemmelig oplevelse for de spillere som er med på vores Elite camp


Talent-turneringer og Elite Camps

Udvalgte talenter inviteres til at søge optagelse på NF Elite Training Camp i Lissabon og/eller klubtræning med deltagelse i internationale turneringer som f.eks. Riga cup og Ibercup Cascais.


Diplom for deltagelse

Alle spillere får diplom for deltagelse på NF Academy Summer Camp.


Summa sumarum: Du kommer til at lære en masse på campen! Men selvom udvikling og læring er i fokus, er der også god plads til at lære nye venner at kende. Vil du vide når vi åbner for tilmelding? Meld dig til i boksen her på siden!