LYN spiller inviteret til at træne med Sporting's Akademi

13

william-osnes-ringen1-big-43556.jpgWilliam Osnes Ringen blev kåret til Player of the Camp på NF Academy Elite Training Camp i Oslo i August 2018. Forude venter et eventyr for Lyn spilleren, hos topklubben Sporting CP i Lissabon.

Den unge talentfulde centrale midtbanespiller imponerede på træningslejren i Oslo, både med sine færdigheder på banen - og holdninger til spillet og medspillerne. Han føler selv han fik et godt utbytte af træningen og havde det super morsomt sammen med de andre træningsivrige spillere fra Oslo-regionen.

"Det var en god camp med indholdsrige og intensive dage. Niveauet (både hos trænere og spillere) var højt og det var sjovt at være en del af. Det var morsomt at trene med andre gode fodboldspillere som jeg ikke møder til daglig", siger William Osnes Ringen.

"Jeg fikk meget bedre fodboldforståelse. Vi lærte om «diamond shape» og om forskellige træk og systemer i spillet. Der var mange cool øvelser jeg ikke havde stødt på før i min træning. Instruktørene var vanvittig gode. Verdensklasse!" - fortæller William videre.

William var en del af Korsvoll klubben frem til 2017 hvor han skiftede til Lyn.  Med verdensspillere som Fernando Torres og Isco som forbilleder skal der lægges mange timer om ugen med personlig træning, udover de organiserede træninger. I Lyn træner William med klubbens akademi, har ugentlige FPN-sessions og holdtræninger. 

Hvad er den største forskel på NF Academy og din almindelige træningshverdag?
"– Det var morsomt og lærerigt at træne med gode spillere fra forskellige klubber. Der er mange som vil være de  bedste. Tempoet og niveauet  var højt og vi fikk gode utfordringer," siger William som har ambitioner som fodboldspiller. Noget der betød at han satte stor pris på titlen Player of the Camp.

"- Jeg har lyst til at blive verdens bedste fodboldspiller og jeg har lyst til at spille på landsholdet samt for Liverpool. Det var supercool at blive kåret til Player of the camp. Jeg blev enormt glad", sier William.

Premien han vandt var en uges træning med Sporting CP's akademi i Lissabon. Et af de mest anderkendte akademier i Portugal. For William bliver det et eventyr han ser frem til.

"- Det bliver fedt at få testet mit niveau i en portugisisk topklub. Det blir nok en opplevelse jeg kommer til at huske længe. Jeg gleder meg helt vildt", avslutter William Osnes Ringen.

 
william-osnes-ringen4-big-92220.jpg 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik