NF Academy åbnede døren til en helt ny verden!


filip-mellbin-4-big-62624.jpg"I påsken 2018 var jeg i Cascais, Portugal, med NF Academy for at spille IberCup Cascais 2018. Det var min første gang med NF Academy og det var en fantastisk opplevelse..!

Jeg har fået meget ud af turen. Træningen, kampene, trænerne og spillerne; alt var en fantastisk blanding af morsomme oplevelser og masser af seriøs fodbold. Jeg er så glad for at have mødt alle disse mennesker og selv om jeg var den eneste fra Danmark i min aldersgruppe, fik jeg mange nye venner, som jeg stadigvæk snakker med.

Etter mit ophold blev jeg inviteret til at komme og træne med U-17 målmandstræneren fra Sporting CP João Santos - og samtidig træne med Sporting CP og Belenenses U-15 hold. Jeg trænede med João hver morgen i en hel uge. Han har meget erfaring og han er en af de mest engasjerede trænere jeg nogensinde har trænet med. Det var fantastisk at opleve og være en del af - og disse træningssessions gav mig en god forståelse for målmandstræning i Portugal handler om! 

Efterfølgende blev jeg inviteret til at trene med Belenenses og Sporting CP U-15. Begge hold havde et ekstremt højt niveau og det var fantastisk at få chancen for at måle mig med noen af de bedste målmænd i Portugal i min gruppe. Begge hold gav mig god feedback og på Belenenses sagde de til meg at hvis jeg flyttede til Portugal nu, ville de være glade for at invitere mig til deres hold. Sporting CP er en større klubb enn Belenenses og med det samme jeg kom til deres akademi, som er fyldt med andre spillere fra Portugal, mærkede jeg at vi alle har samme drøm: at nå helt til tops!

Jeg havde 2 træninger med Sporting CP og det var super spændende. Nok de bedste træninger jeg har oplevet. Jeg gav mit bedste, gav et godt indtryk på alle i Sporting CP og fik positiv feedback. Jeg blev invitert tilbage til at træne med dem igen senere i år i uge 42 og derefter igen i uge 7, 2019. Jeg er utrolig begejstret over at alle kunne lide mig og mine færdigheter og jeg var også meget tilfreds med mine præstationer. Jeg kan ikke vente til jeg skal tilbage og træne med dem igen. Nu er jeg tilbage i Danmark og arbejder hårdt hver dag med at forbedre mine færdigheder som målmand".
 
filip-mellbin-5-big-66937.jpg