Det var så godt at vi vendte tilbage året efter!

12

alfredo-steiner1-big-77840.jpg“Højdepunkterne med NF som hold var i Cascais da vi kom langt i turneringen og spillede super godt sammen, til trods for at vi ikke havde spillet sammen før”, siger Alfredo Steiner.

Alfredo har siden december 2015 spillet i IFK Göteborg (U12). Første gang han deltog i NF’s programmer var til IberCup Esbjerg i sommeren 2017. Han er meget målrettet, vi føler mange gange, at det ikke er muligt at bremse ham.

Selvom han er god til at nyde nuet og hvor han er, elsker han nye udfordringer, miljøer og inspiration fra forskellige træner og spillere. Oplægget med portugisiske trænere og hurtigere spil tiltrak ham til NF Academy.

Ugen i Esbjerg gav ham så meget, både spillemæssigt og socialt. Mange af de drenge han mødte her, har han stadig kontakt med. Alfredo oplevede alt som værende meget professionelt arrangeret. Især er han meget glad for den evalueringsrapport han modtog efter han havde gennemført programmet. At have den i baghånden er en stor hjælp når han sætter sig nye mål.

Vi var så tilfredse med den uge, at vi også ansøgte om deltagelse på IberCup Cascais i foråret 2018. Siden da har Alfredo deltaget i elite-invitations turneringen Coelho Verde, IberCup Esberg 2018 og senest NF Elite i Lissabon. I alle programmer har han haft fantastiske træner med højt niveau af kompetencer - og som er meget gode til at formidle deres ideer og tanker.
 
NF's træningslejre er en glimrende mulighed for at forfine, hvad hver fodboldspiller ønsker at udvikle og styrke.

At spille med i internationale turneringer har givet god mulighed for at mødes med andre europæiske fodboldspillere, danne venskaber og skabe netværk.
 
"Højdepunkterne fra NF som hold var i IberCup Cascais 2018, da vi tog os langt i turneringen og spillede meget godt sammen, selvom vi ikke gjorde det tidligere. Det var dejligt at møde de spanske og portugisiske hold, der spiller anderledes end det, vi er vant til i de nordiske lande. For mig individuelt var træningslejren i Lissabon helt fantastisk, elskede at spille med de ældre spillere og selvfølgelig var besøget til Sporting og træningen med deres træner noget jeg altid vil huske. Alt jeg har lært her, tager jeg med mig og bruger hjemme hos mit hold.

Summa summarum: Det er helt sikkert ikke sidste gang vi har interageret med NF Academy!"


Alfredo, Therese og Cristian Steiner

 
alfredo-steiner2-big-10222.jpg 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik