Vi lærer at gøre hinanden gode


Martine er en talentfuld pigespiller fra 2006. Hun var i April 2019 med NF Academy på Ibercup Cascais turneringen som eneste pige på holdet. Her scorede hun sejrsmålet mod Werder Bremen. Hun har også været med NF på international træningslejr hos Sporting i Lissabon samt til weekendtræning hjemme i klubben - og skal til sommer spille med i eliteturneringen Nordic Invitational i Esbjerg.


martine1-big-52860.jpgHvad er dine erfaringer med NF Academys programmer?
Jeg lærer meget nyt hver gang! Det er meget intense forløb, med mange træninger og kampe på kort tid. Jeg mærker jeg udvikler mig til at blive en bedre fodboldspiller: Min spilforståelse er blevet meget bedre, jeg har mere overblik og er blevet hurtigere til at tage fornuftige beslutninger i kampsituationer. Jeg har også lært at tilpasse mig og finde min rolle i en helt ny gruppe med spillere fra mange lande  - som alle brænder for fodbolden.

Trænerne er veldig søde og gode til at forklare, selv om det ind i mellem er en udfordring når det foregår på engelsk. Vi lærer ikke kun at spille bedre fodbold, men også at spise sundt - og så lærer vi at være gode mod hinanden og gøre hinanden bedre på banen.

Jeg har fået tilbagemeldinger i form af evalueringsrapporter som mine klubtrænere også har fået udleveret. Det er et effektivt input til områder hvor jeg kan forbedre mig - og det bruger jeg aktivt i den daglige træning i min klub.


Hvordan var det at være med på Ibercup Cascais som den eneste pige? Og hvordan var det at score det udslagsgivende mål?
Det var en meget sjov og god oplevelse som jeg aldrig vil glemme. I begyndelsen var det lidt skræmmende at skulle spille sammen med en masse jeg aldrig havde mødt før - og de var allesammen drenge! Men efterhånden lærte jeg dem at kende og har fået nye venner ud af det. Jeg tror en del af dem var lidt skeptiske til at skulle spille med en pige, men efter vi begyndte på kamptræningen følte jeg at de fik respekt for mig og jeg blev "en af gutterne". At score det afgørende mål i kampen mod Werder Bremen hvor vi vandt 1-0 og dermed sejrede i gruppen, var fantastisk. Jeg blev meget glad men det gik først rigtig op for mig efter kampen.

 

Jeg har en drøm om at spille på kvindelandsholdet og blive professionel i en topklub i udlandet. Jeg ved der er lang vej dertil, men det er godt at have et ambitiøst mål at arbejde hen imod. Jeg håber der satses mere på kvindefodbold i fremtiden, så kvindelige fodboldspillere kan leve af det de brænder for!Ville du ønske der var fokuserede programmer kun for piger?
Lige nu syntes jeg det er cool at jeg kan spille lige op med drengene, men det bliver nok svært at hænge på efterhånden som den fysiske forskel bliver større. Derfor ville det være ideelt hvis der fandtes programmer kun for piger og jeg kunne spille på et pigehold hvor vi alle er på samme niveau.
 
Nu kan du komme på træningscamp kun for piger. Klik her for mere info + tilmelding.


 
martine4-big-88277.jpg
100% fokuseret til træningen
 
martine3-big-20531.jpgI godt selskab med NF trænere
  martine5-big-37802.jpg
Fremtidsdrømmen er klar!


Hvem er dine fodbold idoler/forbilleder?
På kvindesiden er mine idoler Pernille Harder og Ada Hegerberg. De har begge gjort meget for at øge interessen for kvindefodbold. Jeg var med på "Pernille Harder Camp" i Ikast hvor jeg mødte og blev trænet af Pernille.  Det var en stor oplevelse!

På herresiden er det Christian Eriksen som er forbilledet, siger Martine - og afslutter: jeg er selvfølgelig Tottenham fan!  ;)

 
Vil du også lære med nf academy?
Meld dig til en af vores camps her:
Dato Camp For Sted
23/07 - 25/07 NF International Esbjerg 23 - 25 July Alle Esbjerg Læs mere / Book

 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik