Det har udviklet mig, både som spiller og som menneske


jacob-fuglsang3-big-55236.pngOscar Fuglsang er dansk U17 landsholdsspiller med en tre-årig kontrakt hos Silkeborg IF. På vejen hertil har han været en del af NF Academys turneringsprogrammer i Estoril og Cascais (Portugal).

Som 12-årig tog Oscar springet fra Lyseng til Superliga-klubben AGF. Året efter var han en del af NF Academys program til Ibercup i Cascais - og det samme det følgende år, hvor den verdenskendte turnering fandt sted i Estoril.

Oscar siger om opholdet i Cascais:


 

Det var en stor og god oplevelse for en ung fodboldspiller. Vi var samlet en uge før Iber Cup'en startede og der var en række gode spilere fra både Sverige og Norge, på mit hold. Samarbejdet i truppen var god og jeg fik mange venskaber som jeg stadig har den dag i dag.

Der er meget godt at lære ved at blive kastet ind på et helt nyt hold, på et højere niveau. Jeg udviklede mig meget i tiden hos NF Academy, både som spiller og som menneske. Det er et godt koncept for spillere som søger at udvikle sig, under vejledning fra dygtige trænere.

 

En dannelsesrejse som fodboldspiller
oscarfuglsang1-big-96387.jpgDen unge Fuglsang har altid været ivrig for at træne og bevidst omkring at udvikle sig som spiller. Derfor er han i dag en del af Silkeborg IF's ungdomsafdeling; en klub der er  kendt for at udklække talenter - både til sit eget førstehold samt eksponering til større klubber.

Oscar drog fra AGF sidste sommer efter han blev udtaget til det dansk U16 landshold. Han valgte Silkeborg til trods for at de netop var rykket ned i 1. division. Årsagen var at det var her han følte han bedst kunne udvikle sig som spiller. Silkeborg er nu rykket op i Superligaen igen og Oscar har allerede debuteret på klubbens reservehold.


 

Jeg skiftede til Silkeborg pga min personlige udvikling, for det er en klub der satser på ungdomsspillere. Den første sæson har været god: vi blev nr. to i U17 ligaen og spillede pokalfinalen. Jeg er udtaget til Silkeborgs U19 hold efter sommerferien og håber at få mulighed for at træne med Superligatruppen. Det er nok for tidligt at komme ind der nu, men målet er at få en forsmag på det. 
nfu14-oscar-fuglsang-big-95099.jpg
NF Academy (øverst, nr 2 fra venstre)
  oscar-fuglsang2-big-83414.jpg
Fra tiden hos AGF
  oskar-resized-big-50543.jpg
Oscar i aktion på U17 landsholdet


Oscar  mener NF Academys programmer har hjulpet ham med at lære at tilpasse sig nye træningsgrupper og niveauer.
 

Jeg vil mene at min tid i NF Academy har været med til at få det fremmede til at fremstå mere ufarligt - og dermed hjælpe i en situation hvor man er udtaget til et landshold, skifter klub eller begynder på et nyt spillerniveau i træningen.

NF Academys programmer har et højt sportsligt niveau med dygtige trænere - og du møder spillere fra flere lande der søger det samme som du selv gør. Summen af dette er at du udvikler dig, både som spiller og som menneske, afslutter Oscar Fuglsang.Vil du også lære med nf academy?
Meld dig til en af vores camps her:
Dato Camp For Sted
23/07 - 25/07 NF International Esbjerg 23 - 25 July Alle Esbjerg Læs mere / Book

 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik