Der var et meget godt samarbejdsklima!

umeaa3-big-26100.jpgDenne gang er det ikke en spiller, men en klub som fortæller om deres erfaringer med NF Academy. I April 2019 fik Sandåkerns SK fra Umeå besøg af NF Academy som var hyret at lave en intern camp for klubbens egne ungdomsspillere over en weekend.

Derudover blev der afholdt møder med klubbens trænere og ledelse, hvor NF Academy gav indspil til strategi og fokus.

Bestyrelsesmedlem i klubben, Erland Andersson, begynder således:

"Vi har tænkt og snakket meget om NF Academy siden i rejste hjem efter club campen. Det var en fantastisk weekend for alle spillere, trænere og ledelse som deltog herfra. Vi lærte meget af jeres trænere som også mindede os om vigtigheden af at holde fokus under træning samt passion og engagement på banen. Det var perfekt!"


Hvad fik jer til at vælge at etablere et samarbejde med NF Academy om en Club Camp i jeres klub?

"Vi ønskede at give vores ungdomsspillere en god oplevelse samt muligheden for yderligere fodboldrelateret, personlig udvikling. Vi så dette initiativ som et godt supplement til den kundskab og de erfaringer våres trænerstab besidder. Udviklingsmæssigt ville det give spillere og trænere et boost - og få en god weekend sammen".


umeaa-big-46595.jpgHvad er jeres tanker efter campen. Hvordan var det?

"Det var to spændende, hårde dage med intensiv træning for alle aldersgrupper og med stort engagement fra både NF Academy og vore spillere. Det var et vigtigt og godt initiativ!"


Hvilket udbytte ser du for jeres klub, af denne aktivitet?

"Vi fremstår i dag tydeligere/mere fokuseret og føler os godt klædt på til at leve op til vores målsætning om at være en forening som skaber muligheder og grobund for udvikling hos spillere og trænere. Nu på et endnu højere niveau end tidligere".


Har du andre kommentarer?

"Der var et meget godt samarbejdsklima med NFs pædagogiske trænerstab. Flot!"


Cheftræner hos NF Academy João Plantier udtaler: "Club campen hos Sandåkerns SK var en stor succes og der er arbejdes nu på et strukturen for et løbende samarbejde hvor NF Academy kan bidrage til udviklingen af klubbens spillerpotentiale, i samarbejde med klubbens trænere og ledelse. Vi glæder os meget til dette samarbejde!"


 
Hvorfor lave en Club camp?
En NF Academy Club Camps kan give klubben mulighed for at køre interne udviklingsprocesser i samarbejde med erfarne trænere fra NF Academy. Disse camps afholdes i klub-regi, hvilket betyder at

Har din klub lyst til en snak om mulighederne for et samarbejde om Club Camps? Læs mere om klubsamarbejde  eller tag kontakt med NF Academy!

Du kan læse mere om Sandåkerns SK her.
 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik