SAMARBEJDE & SYNERGI MELLEM BREDDE OG ELITE


girls-camp-big-27135.jpg
Klubber der ønsker inspiration og ekspertise fra ledende udenlandske udviklingsmiljøer, kan få maksimalt udbytte af et samarbejde med NF Academy. Vi leverer færdigpakkede træningskurser og camps samt skræddersyede udviklingsforløb, udviklet i samarbejde med klubbens ledelse og trænere.

NF Academy kan være en powerfuld samarbejdspartner for førende klubmiljøer som ønsker at styrke deres sportslige tilbud for de største talenter på en måde så man varetager både elite og bredde. Vi kan således være en ressource for klubbens trænere, forældre og spillere på følgende områder:

 
Vigtige kamp- og træningsreferencer i udlandet, både sportsligt og menneskeligt
Få adgang til unikke kamp – og træningserfaringer gennem træningslejre og turneringsdeltagelse i udlandet. Igennem dette tilbud vil spillerne få mulighed for at opleve niveauet på de bedste spillere i Skandinavien og i Europa. Det vil hjælpe dem til at udnytte deres fulde potentiale når de tager disse erfaringer med tilbage til deres egen klubhverdag.  Til internationale turneringer mødes spillere fra hele Europa og skal lære hinanden at kende på tværs af landegrænser, sprog og kultur. Man skal finde sin plads i gruppen både på og udenfor banen - og præstere sammen på banen i løbet af kort tid. (Typisk træner holdet sammen intensivt i to-tre dage før turneringen starter). Den menneskelige side af spillerudviklingen er en essentiel del af et udviklingsforløb hos NF Academy.

 
Konsultation for trænere, spillere og forældre
Gode spillere i mindre klubber blir hurtigt attraktive for de største klubber i området - og i nogen tilfælde er en overgang til spillerens bedste. Men ofte foregår disse overgangsprocesser på en forkert måde, under forkerte omstændigheder og/eller på et forkert tidspunkt. NF Academy har erfaring fra sådanne situationer, og kan efter ønske fra klubben bidrage som en konsulterende partner for spiller, træner og forældre.

 
Træningsophold hos topklubber
NF Academy kan arrangere træningsophold hos Skandinaviske og udenlandske klubber, uden risiko for at et sådant træningsophold medfører en overgang mod klubbens ønske. Disse erfaringer kan bidrage til at optimere træningshverdagen hjemme i spillerens egen klub. Fra NF's 2015 turneringshold har tre spillere fra skandinaviske breddeklubber for eksempel fået mulighed for at gennemføre træningsophold hos AGF i Aarhus. Dette er sket gennem ordentlige processer med spillerne, forældrene og spillernes klubber.Detaljeret feedback, evaluering og opfølgning 
Alle klubber der har spillere med på NF Academys programmer, får detaljerede evalueringsrapporter og tilbagemeldinger på spillernes styrker og svagheder, med udgangspunkt i hvad der kræves for at få success på et højt internationalt niveau. Hvis det ønskes kan NF Academy også bidrage med konkrete forslag til øvelser og træningsprogrammer som hjælper spillerne med at tage de nødvendige skridt der må tages for at opnå mærkbare forbedringer.

 
Udstillingsvindue for europæiske topklubber
Spillere som udmærker sig helt specielt på NF Academy-programmer, vil erfaringsmæssigt opleve opmærksomhed fra spejdere / trænere hos europæiske topklubbers fodboldakademier. I disse situationer arbejder NF Academy tæt sammen med spillere, forældre og klub for at finde den optimale løsning for spilleren. NF Academy kan bidrage med erfaringer fra denne type situationer.

 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy