Stor succes til NF i Ibercup Barcelona

Stor succes til NF i Ibercup Barcelona

19. juli 2019

Det var første gang NF Academy deltog på Ibercup Barcelona samt Barcelona Summer Cup i Spanien - men de satte i den grad præg på turneringerne da de vandt i to aldersklasser og spillede sig frem til finalen i en tredje.

I Ibercup Barcelona gjorde NF's 2007 hold rent bord og vandt alle sine 7 kampe med den imponerende målscore 43-8. Finalen blev vundet over Ujbuda Budapest med cifrene 3-2. 2003 holdet gik også hele vejen og vandt over spanske Arucas Fusion 4-3 i finalen. Stort tillykke til begge hold!
 

“Jeg er meget tilfreds med både spiller- og holdindsatsen på disse turneringer. Spillerne arbejdede sammen som hold og vi fik fundet konkurrencegenet frem i alle kampe. Dette var vores første to sejre i NF Academy International og jeg er overbevist om at det er starten på noget større", udtaler NF Academy Internationals Director, Gonçalo Nunes.


beach-sml-47102.pngEt eventyr for alle deltagere
Spillere og forældre boede i den smukke by Lloret del Mar, der ligger en time nord for Barcelona. Her finder man fantastiske udsigtspunkter der virker afslappende på både krop og sind. Man også kan nyde lange gåture på de hvide sandstrande eller en dukker i hotellets pool - noget de mange medrejsende forældre satte stor pris på, mellem kampene. Og forældrenes spillede også en aktiv rolle i holdenes succes.

 
 

“Det var ikke kun en stor indsats fra alle spillere og en god organisering af holdene, der lagde bunden til den sportslige succes. Det var fantastisk at opleve hvordan spillernes familier nød turen - og de var helt sikkert med til at bygge et god miljø omkring spillere, trænere og stab", fortsætter Gonçalo Nunes.


Spillerne startede NF Academy's Selection program med fire kvalitetstræninger, før starten på gruppespillet. De fleste spillere har været med på andre programmer før og er således kendte ansigter hos NF Academy, både fra træningssamlinger og turneringer.
 

“Mange spillere har været med på lokale træningsprogrammer og internationale turneringer før. Resultaterne her i Barcelona er et synligt bevis på den udvikling de har haft, gennem målrettet træning som et hold - og som indoviduelle spillere.

Man må huske at vi her har spillet op med - og vundet over - hold som træner sammen op til 3-4 gange om ugen. Hver uge", siger Gonçalo.

 
2007-team-ibercup-barcelona-resized-big-75364.jpgal mostand blev nedkæmpet
De yngste spillere som udgjorde 2007 holdet, ventede ikke længe med at vise deres styrke. I B-gruppen startede de med en 9-2 sejr over North America. Dernæst var det Portugisiske Cosifoot som blev slået med 4-1, Laliga Academy med 5-1 og som kronen på værket blev Euro Sport Brasil sendt til tælling med 12-0.

Sejren i gruppespillet førte videre til en kvartfinale med 7-2 sejr over Red Devils fra New Zealand. I semi-finalen mødte de Costifoot igen, her gav tre mål af Sondre Vindenes dem sejren og finalen var en realitet.

En sejr på 3-2 over Ujbuda Budapest og NF Academy kunne løfte pokalen som mestre i Ibercup Barcelona.
 


spænding til det sidste
På 2003 holdet åbnede man turneringen med et nederlag på 1-2 til spanske Arucas Fusion, efterfuldt af fem sejre i gruppespillet. Semifinalen bød på en 1-0 sejr over North American. Det gav mulighed for en revanche i finalen, hvor Arucas Fusion blev sendt hjem med et 4-3 nederlag.


kommende aktiviteter
Vil du vide når vi åbner nye aktiviteter? Så meld dig til her:

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik

Flere nyheder