Sporting TV laver reportage om NF Academy

Sporting TV laver reportage om NF Academy

08. juli 2019

I forbindelse med lancering af NF Elite Training Camp, Portugal, har Sporting lavet en 30 minutters reportage om NF Academy, deres syn på spillerudvikling og det samarbejde som er opbygget over årene. Du kan se den herunder.Vi har nu åbnet for tilmeldinger til efterårets Elite Training Camps som vil blive afholdt i Lissabon i ugerne 40, 41 og 44. Her vil spillerne blandt andet få mulighed for at spille træningskampe mod Sporting Academy's ungdomshold samt træne på faciliteterne der huser et af de mest berømte akademier i verden.
 
 
 

Trænerne er exceptionelt gode og de pusher os maksimalt. Trænings sessions er meget mere intense end hjemme i Norge - og det var fantatastisk at få mulighed for at træne med toptrænere samt spille mod et af de bedste akademier i verden", siger Lucas Koldstad (14) som var med på NF Elite Training Camp i 2018.Vil du til Portugal og spille mod Sporting?

...Så meld dig til NF Elite Training Camp her!


 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik

Flere nyheder