Marcus vandt en drømme-uge hos Sporting CP

Marcus vandt en drømme-uge hos Sporting CP

06. marts 2019

Marcus Haagensen Reed vandt prisen som player of the camp i Ålesund i August. Prisen det 11-årige talent modtog, bestod i en uforglemmelig uges træning hos Sporting CP.

Magnus har allerede gjort sig bemærket som et naturtalent, i de yngre klasser i Sunnmøre hvor han er kendt som  en målfarlig angriber.

Den unge spiller var en af 103 registrerede deltagere på NF Academy's weekend camp i Ålesund. Blandt de mange motiverede drenge og piger, blev han udvalgt som campens bedste spiller - og vandt en et træningsophold hos Sporting CP's Akademi, i Lissabon; akademiet der har fostret stjerner som Cristiano Ronaldo, Luis Figo, Nani og Eric Dier.
 
"Det blev en fantastisk  uge med sol, varme og masser af fodbold. Jeg trænede med 2008 holdet hos Sporting Lisboa og spillerne var meget, meget gode. Jeg havde to træninger hver dag, afbrudt af 1 1/2 times pause. Det er helt sikkert meget fristende at tage ned og træne med dem igen", siger Marcus Haagensen.

 
marcus-1-big-35124.jpg

 
En interessant spiller
Selv har Marcus Christiano Ronaldo som rollemodel og forbillede. Ronaldo startede sin internationale karriere hos Sporting CP - en klub som sammen med Benfica SL og FC Porto har været storleverandører af spillere til Premier League og andre store europæiske fodbold-ligaer.


NF Academys sportsdirektør Gonçalo Nunes er fuld af rosende ord om Marcus Haagensen’s træningsuge hos Sporting - og afslører at NF Academy meget gerne ser ham deltage i kommende aktiviteter.

Vi snakkede faktisk med ham om at deltage på IberCup i Cascais til påske - samt Future Cup i Göteborg til April, hvor vi stiller med hold fra 2007 og 2008 årgangene. Marcus er en spiller som gjorde det meget godt i Sporting. Trænerne er enige i at han trænede på et godt niveau og vil følge ham gennem NF's program, slutter sportsdirektør i NF Academy, Gonçalo Nunes.

 
Vil du have chancen for at  vinde et træningsophold hos Sportings Akademi? Så meld dig til NF Summer Camp.


 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik

Flere nyheder