Vil du spille mod nogle af Europas største klubber?

Vil du spille mod nogle af Europas største klubber?

21. januar 2019

Optagelserne allerede begyndt til NF Academys hold til Riga Cup og Iber Cup Cascais i vinteren og foråret 2019.

Vi er i gang med at planlægge et nyt år og NF Academys aktivitet bliver stor i 2019. Der vil være både træningslejre i Danmark, Norge og Portugal samt større internationale turneringer flere steder i Europa. Til disse turneringer udvælger NF Academy hold, baseret på modtagne ansøgninger og tidligere resultater i programmerne.
 

 

Riga Cup

Første tur er Riga Cup de sidste tre uger i januar. Her sender NF Academy talenthold i både U13, U14 og U15-klassen. Hensigten er at give unge nordiske fodboldtalenter mulighed for at matche hård international modstand i løbet af en periode af året, hvor der ikke er nogen hjemlige serier på programmet. Modstanderne omfatter blandt andet Manchester City, PSV, Zenit og Crystal Palace. Der er mulighed for at ansøge om plads på dette program.
 


Ibercup Cascais

I foråret spilles Lissabon Ibercup Cascais 15. – 19. April. Her vil NF Academy stille med flere talenthold, og det er muligt at søge adgang til turnering. I 2018-turneringen klarede flere af NF Academy-holdene sig godt mod stærke europæiske modstandere. 2005-holdet tabte finalen i B-slutrunden, mens både 2006- og 2007-holdet imponerede ved at spille sig ind i kvartfinalerne i A-slutrunden. Her har nordiske talentfulde unge spillere mulighed for at matche internationalt modstand på højt niveau. Derudover er der højkvalitetstræning ledet af portugisiske træner.

Vi inviterer spillere til at tilmelde sig NF Academys talenthold, der deltager i Ibercup Cascais eliteturnering i Lissabon, Portugal, den 15.-19. April 2019.

Vi ønsker med denne begivenhed at give unge nordiske talenter mulighed for at prøve kræfter med top international modstand med opfølgningen fra dygtige portugisiske trænere. Før turneringen vil der være en to-dages træningslejr for at spillere og trænere kan lære hinanden at kende både på- og udenfor banen.
 


Hvem kan deltage?

Spillere, der ønsker at anmode om deltagelse, bør have et højt regionalt niveau.

Vi deltager med tre hold i aldersgrupperne:
 
U11(født 2008) – 7v7
U12(født 2007) – 7v7
U13 (født 2006) – 11v11
U14 (født 2005) – 11v11
U15 (født 2004) – 11v11

Spillere født i 2003 har også mulighed for at anmode om deltagelse, da vi kan medbringe to ældre spillere.

Læs mere og ansøg om deltagelse her
 


Spændende nytår

I vinterferieugerne 8 og 9 er der også NF Elite Camp: en træningslejr i samarbejde med Sporting CP i Lissabon.
 
tr-ningscamps-i-vinterferien-big-86309.jpg

Der vil også være træningslejre i både Portugal og Norge gennem NF High Quality Training og NF Elite Training Camp. Her modtager deltagerne kvalitetsuddannelse ledet af portugisiske trænere med en fortid i akademierne hos SL Benfica og Sporting CP, Lissabon.

 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik

Flere nyheder