Træn med Sporting Lissabon!

Træn med Sporting Lissabon!

02. januar 2019

Etter tre succesrige uger med træning på et af de førende akademier i verden, etablerer vi nu nye NF Elite Training Camps i vinterferien.

I løbet af efteråret har vi med stor succes gennemført NF Elite Training Camp i Lissabon, i samarbejde med Sporting CP‘s akademi. Tilbagemeldingerne fra spillere som har deltaget, og fra deres forældre, har være rigtig gode ,og vi vil derfor gerne fortsætte udviklingen af de  unge spillere ved at give dem internationale referencer. 

Vi lancerer derfor NF Elite Training Camp på 2 nye datoer i vinterferien: Uge 8 (17 – 23 feb) og uge 9 (24 feb til 02 marts).  I en hel uge fyldt med fodboldaktiviteter, vil spillere fra hele Skandinavien få et intensivt og udviklende program i trygge og sociale rammer.

Vi har lavet et album på vores Facebookside med billeder fra efterårets træningslejre. Check dem ud her!


Hvad kan du forvente dig?

I løbet af ugen vil du blandt andet få 2 træningssamlinger á 90 minutter inde på Sporting Lissabons akademi med opfølging fra akademitrænere,  som til daglig træner nogen af de største talenter i Europa. Du vil lære akademiet at kende,  og få et indblik i, hvordan det er at spille på et europæisk akademi af højeste klasse. Derudover vil vi spille kamp mod et af akademiholdene fra Sporting Lissabon, forudsat at vi har spillere nok i hver kategori). Vi spurgte Erik Elias, deltager på det seneste NF Elite Training Camp, hvad han lærte og kunne lide ved arrangementet:

“Jeg kunne lide det hele og lærte at jeg skal  blive bedre til at bruge hele banen“

 

Hvem passer programmet til?

NF Elite Training Camp er et program for læreivrige og motiverede spillere,  som ønsker internationale træningsreferencer, som vil  lære mere om træningsmetoderne i de største portugisiske akademier, og deltage i et intensivt og socialt program med andre motiverede spillere, som også ønsker at udvikle deres evner.

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik

Flere nyheder