NFAcademy - Nu skal han spille for denne store klub

Nu skal han spille for denne store klub

Opslået på: 20/06/2024
nfacademy-danmark-football-1200x600

­Nu skal han spille for denne store klub

Julius Sonnenborg valgte at fortsætte udviklingen i NF Academy, da tilbuddene kom fra andre klubber. Nu har han skrevet under på en professionel kontrakt med Brøndby.

Midtbanespilleren startede sin rejse med NF Academy under Elite Camp i Cascais.

2009-spilleren har siden haft en flot udvikling med nationale og internationale programmer som supplement til den daglige træning herhjemme.

De seneste år er der også kommet tilbud om klubskifte fra Boldklubben Marienlyst, men Sonnenborg valgte vejen frem i NF Academy.

Jeg valgte at gå videre i NF Academy, fordi jeg ville udfordre mig selv. Metoden og måden, de træner på i Portugal, passer mig meget godt. Det er anderledes og mere teknisk fokuseret end i Danmark.

Derudover har trænerne været rigtig gode til at hjælpe mig med at arbejde på at tage det næste skridt i min udvikling, siger Julius Sonnenborg.

Professionel kontrakt

Nogle tilbud er bare for gode til at afslå. Som det blev, da Brøndby ville have ham som en del af deres U17-trup fra den kommende sæson.

Jeg valgte Brøndby, fordi det er en af ​​de største klubber, man kan være en del af, og fordi jeg føler, at det er her, jeg bedst kan udvikle mig som spiller ud fra den plan, Brøndby har lagt for mig, siger Julius, der har tidligere fravalgt flere andre akademitilbud i Danmark.

Han mener, at valget om at fortsætte med NF Academy har været afgørende for, at han nu fik tilbuddet fra Brøndby.

NF Academy har et meget professionelt miljø. Trænerne har stor erfaring fra topakademier i europæiske storklubber. Gennem NF Academy lærte jeg meget om, hvordan det er at være en del af et præstationsmiljø, hvor man ikke kender holdkammerater eller trænere fra før.

Man ender ofte uden for sin komfortzone, da alt foregår på engelsk. Det har været meget udviklende for mig både som spiller og person,« fortsætter han.

Julius Sonnenborg kommer fra Odense på Fyn, hvor han har spillet for klubben Boldklubben Marienlyst. Nu rykker han ind i den danske hovedstad og får Superligaen i Brøndby at stræbe efter.

Mit næste mål er at etablere mig permanent på U17 i Brøndby. Det kræver selvfølgelig hårdt arbejde, da der er mange gode spillere der. Jeg er parat til at udføre det arbejde, der skal klares,« siger en begejstret Sonnenborg

nfacademy-danmark-football-600x600-01

Vejen til Brøndby

NF Academy er den portugisiske storklub Sporting CPs forlængende arm i Norden som scout og partner.

Cristiano Ronaldo var en del af ungdomsakademiet i Sporting CP fra 1998-2002. Derefter blev han udtaget til klubbens A-hold. Året efter startede eventyret med venskabskampen mod Manchester United, som siden har givet verdenskunstneren Ballon d’Or-titlen fem gange.

Det kræver meget træning og dedikation at opnå det samme, men NF Academy giver sine spillere en unik chance for at tage samme karrierevej som CR7.

Julius Sonnenborg har deltaget i mange af NF Academys programmer og internationale turneringer, hvor blandt andet træning inde på Sportings verdenskendte akademi har været en del af rejsen.

Jeg har hele tiden spillet i min lokale klub, men jeg har deltaget i flere turneringer og programmer i Spanien og Portugal. Derudover har jeg deltaget i en række NF-programmer i Danmark, fortæller Julius, der anbefaler andre at følge samme forløb som ham.

Seneste program var sidste efterår/vinter hvor jeg deltog på et Team Træning forløb over 5 weekender her i Danmark. En ny og spændende mulighed, hvor vi blev matchet mod andre danske U15 liga 1 hold. Det var lærerigt.

Det tilbud, NF Academy står for, udvikler dig både som spiller og menneske. Det har haft en kæmpe betydning for, hvor jeg er i dag, og er noget, jeg virkelig kan anbefale at blive en del af for andre, der søger udvikling og udfordringer, slutter Brøndby-spilleren Julian Sonnenborg.

KOMMENDE NF EVENTS

Dato Program Land Sted Aldergruppe
29 - 31 Jul 2024 NF International Trials Danmark Silkeborg 2008-2015
01 - 03 Aug 2024 NF International Trials Danmark København 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Danmark Fyn 2008-2015
26 - 27 Okt 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
09 - 10 Nov 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
23 - 24 Nov 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
07 - 08 Dec 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
21 - 22 Dec 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015

Tag et kig på oversigten over alle vores events her.

KONTAKT OS


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

Start typing and press Enter to search