NF Elite Selection – Nordic Invitational

Vi inviterer spillere til at søge optagelse på NF Academy's elite hold der skal deltage i eliteturneringen Nordic Invitational Cup i Esbjerg 28. Juli - 4- August 2019.

Med denne turnering ønsker vi at give unge nordiske talenter mulighed for at matche sig selv op mod skandinaviske topmodstandere, under vejledning af portugisiske top trænere.

Før turneringen afholdes der en 3-dages træningslejr, så spillere og trænere kan blive bedre kendt med hinanden samt anlægget.
 
 
 
Hvem kan deltage?
Spillere født mellem 2004 og 2008 (med undtagelse for 2 senior spillere) kan søge om deltagelse. NF Academy stiller med hold i alderskategorierne 2004, 2005, 2006, 2007, 2008.


Udvælgelse og ansøgningsprocess
Til denne elite turnering udtages spillere basered på deres kvaliteter, så vi kan spille op mod topholdene i turneringen. Det er vigtigt for os at vi udvælger spillere med gode individuelle egenskaber, en god spilforståelse såvel som en stærk motivation og læringsvillighed. Vi tilstræber at balancere holdene med hensyn til både kvalitet og nationaliet.
 

Dato og Program

Søndag 28. July - Check-in kl. 16.00 / træning / info møde

Mandag 29. Juli -  Trænings session / Træningskamp

Tirsdag 30. Juli - Træningss esssion / Team møde / Spiller samtaler

Onsdag 31. Juli - Fredag 2. August - Gruppespillet

Lørdag 3. August - B-playoffs og A-playoffs

Søndag 4. August - Finale / Afslutningsceremoni / Afrunding af programmet kl. 15:00
 

Overnatning og træningsfaciliteter
Vi bor på Vejen Sports Center under hele programmet, hvilket er ideelt for gennemførelsen af træningskampe før turneringen starter. Vi har også mulighed til at træne under turneringen.

Spillerne bor på 4-6 mands værelser på på Danhostel Sports Road, sammen med deres medspillere. Trænerne bor også på dette hostel og er ansvarlige for spillerne under hele arrangementet.

Der er mulighed for hotelovernatning for forældre, på Sports Hotel Vejen som er beliggende 500 meter fra Danhostel Sports road. Læs mere om Vejen Sports Center på: www.vejenic.dk


Nordic Invitational Cup
Dette er en turnering med deltagelse af nogen af de stærkeste hold i Skandinavien. En meget god turnering for at få referencer til Skandinavisk top fodbold. turneringen spilles i Esbjerg. for mere information, se: www.nordicinvitationalcup.com

 
Jeg er interesseret og ønsker at deltage
Send en kort besked med information om spillerens baggrund (position, alder, nuværende hold/niveau osv). Vi følger op med mere information og hvis det ønskes kan vi arrangere en telefonsamtale med en af vore trænere, for at give råd og vejledning til spilleren.

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik

 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy