NF Virtual Academy - NF ACADEMY Danmark

NF Virtual Academy

NF Virtual Academy giver spillere mulighed for at arbejde tæt sammen med deres yndlingstræner. Gennem vores 5-ugers program får spillerne et ugentligt fysisk, teknisk og teoretisk træningsprogram og har en personlig én-til-én feedback og vejledning gennem hele processen.

Spillere vil arbejde med den samme træner gennem hele programmet og få en videokonsultation om ugen for at evaluere træningsugen og modtage et nyt træningsprogram for den næste uge med instruktioner.

HVEM ER DET FOR?

NF Virtual Academy er i første 1. cyklus (indtil slutningen af april) eksklusivt for NF-spillere, og er måltettet alle, der ønsker at fortsætte deres arbejde og udvikling og med at udvikle deres mentale side såvel som deres fysiske og teknisk ydeevne. Træningsprogrammerne tilpasses efter spillernes niveau og alder.

NF Virtual Academy er for NF Academy-deltagere i alderen 9 til 16 år, og vi har begrænsede pladser: kun 50 tilgængelige pladser.

PROGRAM

Programmet starter med en individuel videokonsultation med træneren, hvor han introducerer programmet og forklarer målene og arbejdsmetoden for spillerne, samt træningsprogrammets indhold. Programmet til indeholde udfordringer til spillerne, som de vil blive instrueret i hvordan skal løses idet den første træningssession organiseres direkte med den enkelte spiller.

Hver uge skal spilleren sende en video med den gennemførte session til sin træner, så han kan teste resultaterne af de udfordringer, vi har stillet.

I løbet af det 5-ugers program vil spilleren sammen med sin træner have en ugentlig videokonsultation, hvor sessionerne skal analyseres, og hvor de sammen går videre frem til den næste. Dato og tidspunkt for hver ugentlig konsultation koordineres i samarbejde med din træner.

Hvad vil jeg komme til at lære mere om?

The training program will have different themes each week on the different areas of practice like below:

Programmer for fysisk træning

1. Uge – Modstand

2. Uge – Koordinering

3. Uge – Adræthed

4. Uge – Hurtighed

5. Uge – Styrke

Individuel teknik

1. Uge – Aflevering og tæmning

2. Uge – Boldkontrol

3. Uge – Boldføring

4. Uge – Dribling

5. Uge – Skudtræning

PAKKE

• Introduktion via videosamtale (15-20 minutter)
• 5 videokonsultationer (1 samtale à 15 min per uge)
• 5 teorilektioner (1 ny hver uge)
• 5 fysiske træningsprogrammer (1 ny hver uge)
• 5 tekniske træningsprogrammer (1 different per week)
• Hver træningssession er beregnet til at vare 40-45 minutter og bør gentages 2-3 gange i løbet af ugen

Pris per spiller
160 EUR

Trænere

Vi har følgende trænere til rådighed til at arbejde tæt sammen med dig i gennem vores NF Virtual Academy programmer. Hvis du er interesseret, kan du kontakte vores trænere direkte, eller hvis du foretrækker det, sender du en anmodning om reservation via knappen “Send anmodning”. Husk at specificere hvilken træner du vil arbejde med i kontaktformularen.

JEG ØNSKER AT DELTAGE I NF VIRTUAL ACADEMY

Husk at specificere hvilken træner som du ønsker at arbejde med i kommentarfeltet. Den træner du vælger vil følge op med mere information om programmet.


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

Start typing and press Enter to search