NF TEAM TRAINING

Træning og kampe sammen med vores regionale hold.

NF Team Training

Et unikt tilbud for lærevillige spillere som ønsker kontinuitet og kvalitet. Gennem Team Træning får spilleren over tid, mulighed til at samarbejde tæt med erfarne spillerudviklere fra portugisiske topklubber, samt blive integreret i en spillertrup med dygtige spillere.

Hver træningsgruppe bygges op med spillere på forskellige positioner og programmet kombineres med holdtræninger, træningskampe, holdmøder og individuelle spillerevalueringer.

HVEM PASSER DET TIL?

NF Team Træning er et skræddersyet program for spillere som ønsker at deltage på holdtræninger hvor man kombinerer teori, træningskampe og træningssessioner. Programmet passer perfekt for spillere som ønsker at udvikle sig sammen med andre spillere af god kvalitet.

Spillere født mellem 2010 og 2008, må have et godt til højt regionalt niveau.

For de yngre spillere født imellem 2013 og 2011 er Team Training et åbent program, men vi anbefaler et højt regionalt niveau for sin aldersgruppe.

For de yngste spillere er Team Training det perfekte sted at forberede sig til, eller supplere, ATK + træningen.

MÅL MED PROGRAMMET

Ved gjennomføring av NF Team Training har vi følgende mål:

 • Give lærevillige danske spillere et professionelt oplæg som fremmer udvikling, hvor man kan arbejde med dygtige trænere over tid.
 • Give talentfulde spillere, der ikke udtages til akademierne i licensklubberne, en fortsat mulighed for udvikling på højt niveau
 • Stimulere til social udvikling, ved at spillerne lærer at integrere sig i nye spillertrupper og møder nye venner.
 • Dele kompetence med klubber i regionen, da trænerne er velkomne til at observere vores træningssessioner.
 • Give spillerne internationale udfordringer, ved at give dem mulighed for at deltage i udenlandske programmer.

Scouts for Sporting

sporting

I NORDEN

Internationale muligheder

Vores trænere laver en intern evaluering af alle deltagende spillere. Baseret på evaluering og niveau, giver vi nogle spillere mulighed for at træne med europæiske topakademier, vores scholarship program deltagelse i internationale eliteturneringer med vores talenthold, eller deltagelse i internationale træningslejre.

Gennem de seneste år har flere spillere gennem deltagelse på vores lokale træninger, opnået at blive udtaget til at træne med topakademier.

Pakker

SPILLER

 • 3 weekendsamlinger over 2 dage
 • Totalt 6 træningssessioner
 • Totalt 3 træningskampe
 • Erfaren portugisisk hovedtræner
 • Holdmøder og kampanalyser
 • Evalueringsrapport tilsendt efter Team Training sæsonen er slut

 

KEEPER

 • 3 weekendsamlinger over 2 dage
 • Totalt 6 træningssessioner
 • Totalt 3 træningskampe
 • Holdmøder og kampanalyser
 • Evalueringsrapport tilsendt efter Team Training sæsonen er slut

 

Kommende TEAM TRAINING Events

No Events

ANDEN INFORMATION

Metodologi referencer

Vi arbejder ud fra princippet «to teach the game by playing it». Vores øvelser er derfor udviklet for at genskabe den intensitet og kompleksitet, som spillere oplever i forskellige kampsituationer. Sessionerne gennemføres med høj intensitet, mange boldberøringer og med fokus på at tage rigtige valg og give spillerne en bedre forståelse for spillet.

I alle vores aktiviteter er vores hovedmål at udvikle spilleren. For de spillere, der vil træne regelmæssigt med NF Academy, fokuserer vi på følgende:

 • Intensiv træning designet til spillerudvikling.
 • Individuel opfølgning over tid.
 • Træning tilpasset spillerens niveau og deres læringsmål.
 • Spille kampe mod hold, der giver spillerne tilstrækkelig udfordring til at øge deres niveau.

Træningskamp

Vi spiller træningskampe mod lokale hold i samme region, hvor vi afholder Team Træning.

Referencer

“Jeg deltog på NF Academys U13-hold. Det var super fedt! Vi spillede os i kvartfinalen, hvor vi tabte mod Sporting CP på straffe. Det er selvfølgelig surt at ryge ud på den måde, men hele opsætningen var fantastisk med nogle meget gode trænere!”
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17-landshold

”Jeg vil sige, at min tid hos NF Academy har været med til at fjerne det farlige, som nye situationer kan skabe, såsom at blive udtaget til landsholdet, skifte klub eller tage nye skridt som spiller. Deres programmer holder et højt sportsligt niveau med gode trænere, og der er spillere fra forskellige nationaliteter, der vil det samme som dig. Det får dig virkelig til at udvikle dig både personligt og som spiller.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg og Danmarks U17-landshold

“João Plantier har spillet en vigtig rolle i min karriere af flere grunde. Han gav mig frihed og troede på mig. Vi havde et tæt forhold, og han holdt øje med mig hele vejen. João gav mig feedback om, hvad jeg skulle gøre for at forbedre mig under kampe, og sidst men ikke mindst var han meget god til konstant at give mig nye udfordringer.”
Zeca, kaptajn for FC København og Grækenlands landshold

“Jeg spillede sammen med gode spillere og trænede under meget kompetente trænere. Først og fremmest var det en super cool oplevelse, og jeg fik gode referencer på hvor de bedste hold i Europa ligger rent færdighedsmæssigt. Sådanne programmer er værdifulde, fordi de senere gør overgangen til nye teams og niveauer lettere.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptajn for Norges U16-landshold

”Træningen er på et meget højt niveau, og der er øvelser, jeg aldrig har deltaget i før. Jeg har lært meget, som jeg tager med mig til min træning hjemme i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptajn for Norge U15

”Mine drenge, født i 2004 og 2007, er virkeligt spændte på at deltage i IberCup Cascais. Ikke kun for at spille mod tophold, men også for at se, hvor deres nuværende niveau er, og for at træne og møde andre gode spillere fra hele Skandinavien. At have programmer som NF Academy er fantastisk. Når du træner med trænere på topniveau og andre spillere på samme alder, ser du virkelig hvor det internationale niveau ligger.”
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og norsk landsholdsspiller

”Det var først efter vi kom hjem, at jeg så den virkeligt store udvikling i Kevin som fodboldspiller. Han spiller nu med en helt anden autoritet, og tager mange flere gode beslutninger når der spilles kamp. Årsagen til dette er værdifuld læring og gode trænere hos NF Academy. Én ting er sikkert og vidst: vi fortryder ikke et øjeblik at vi valgte et hold med den kompetence, som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidligere professionel bokser og norsk mester

”Opholdet hos NF Academy gav mig en smag på hverdagen som professionel. Meget kompetente trænere og gode spillere omkring mig. Dagene var gode, og jeg lærte meget. Det var efter dette ophold, at jeg turde besøge udenlandske klubber for at vise hvad jeg kan.”
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sverige U17

”Jeg er meget tilfreds med sidste års NF Academy-deltagelse i IberCup. Det var meget spændende og inspirerende at komme til at spille på et hold med så mange gode spillere fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg blev motiveret til at give endnu mere efter at have spillet mod og set hvor gode modstandere fra lande som Portugal, Spanien og Mexico var. ”
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17

“I påsken 2018 var jeg i Cascais, Portugal med NF Academy for at deltage i IberCup Cascais. Det var min første gang med NF Academy og det var en fantastisk oplevelse. Jeg fik meget ud fra turen. Træningen, kampe, trænere og spillere var en fantastisk blanding af både sjov og seriøs fodbold.”
Filip Mellbin, Danmark U16

SEND FORESPØRGSEL


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

FIND DIN BEGIVENHEDEN

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search