NF Team Training - NF ACADEMY Danmark
NF TEAM TRAINING

Træning og kampe sammen med vores regionale hold.

NF Team Training

Et unikt tilbud til ivrige spillere, der ønsker kontinuitet og kvalitet. Gennem Team Training får spilleren mulighed for over tid, at arbejde tæt sammen med erfarne spillerudviklere fra portugisiske topklubber, samt blive integreret i en spillergruppe med dygtige spillere fra regionen.

Hver træningsgruppe er bygget op med spillere på forskellige positioner og programmet kombineres med holdtræning, træningskampe, holdmøder og individuelle spillerevalueringer.

HVEM PASSER DET TIL?

NF Team Training er et skræddersyet program til engagerede spillere, der ønsker at deltage i holdtræninger, hvor man kombinerer teori, træningskampe og træningspas.

Programmet er perfekt til spillere, der ønsker at udvikle sig sammen med andre spillere af god kvalitet. Man skal ikke være udtaget til fx et udvalgt hold for at deltage, men spillerne skal holde et godt niveau. For dem, der måtte deltage i ATK træninger er Team Training et rigtig godt supplement.

Spillere skal have et godt til højt regionalt niveau, være villige til at lære og have en høj motivation for at deltage. For de yngre spillere er NF Team Training den perfekte arena til at forberede sig til fremtidige udtagelser. For at kvalificere sig til NF Team Training skal spillerne have deltaget i andre NF Academy-arrangementer, såsom NFs lokale camps, så trænerne kan sammensætte hold på det rigtige niveau i forhold til alder.

MÅL MED PROGRAMMET

Når vi gennemfører NF Team Training, har vi følgende mål:

 • Give danske spillere, der er ivrige efter at lære, et fuldt professionelt program, der fremmer udvikling, hvor du kan arbejde med dygtige trænere over tid.
 • Give alle talentfulde spillere en arena, hvor de kan udvikle sig optimalt og satse på fodbolden.
 • Stimulere social udvikling ved at lade spillerne lære at integrere sig i nye spillertrupper og møde nye venner.
 • Deling af ekspertise med klubber i regionen, hvor alle trænere er velkomne til at observere vores træningssessioner
 • Giv spillerne internationale udfordringer ved at invitere dem til programmer i udlandet

Scouts for Sporting

sporting

I NORDEN

Internationale muligheder

Vores trænere laver en intern evaluering af alle deltagende spillere. Baseret på evaluering og niveau, giver vi nogle spillere mulighed for at træne med europæiske topakademier, vores scholarship program deltagelse i internationale eliteturneringer med vores talenthold, eller deltagelse i internationale træningslejre.

Gennem de seneste år har flere spillere gennem deltagelse på vores lokale træninger, opnået at blive udtaget til at træne med topakademier.

Pakker

SPILLER

 • 5 weekendsamlinger over 2 dage
 • Totalt 10 træningssessioner
 • Totalt 5 træningskampe
 • Erfaren portugisisk hovedtræner
 • Holdmøder og kampanalyser
 • Evalueringsrapport tilsendt efter at Team Training sæsonen er slut

5 Weekendsamlinger 7950 DKK
For vores medlemmer 25% rabat = 5962,5 DKK.

KEEPER

 • 5 weekendsamlinger over 2 dage
 • Totalt 10 træningssessioner
 • Totalt 5 træningskampe
 • Erfaren portugisisk målmandstræner
 • Holdmøder og kampanalyser
 • Evalueringsrapport tilsendt efter at Team Training sæsonen er slut

5 Weekendsamlinger 7950 DKK
For vores medlemmer 25% rabat = 5962,5 DKK.

Kommende TEAM TRAINING Events

Dato Program Land Sted Aldergruppe
26 - 27 Okt 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
09 - 10 Nov 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
22 - 23 Nov 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
07 - 08 Dec 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
21 - 22 Dec 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015

ANDEN INFORMATION

Vi arbejder efter princippet “at lære spillet ved at spille det”. Vores øvelser er derfor udviklet til at genskabe den intensitet og kompleksitet, som spillere oplever i forskellige kampsituationer. Sessionerne gennemføres med høj intensitet, masser af boldinvolvering, fokus på at træffe de rigtige valg og give spillerne en bedre forståelse af spillet.

I alle vores aktiviteter er vores prioritet at udvikle spilleren. For de spillere, der ønsker at træne regelmæssigt med NF Academy, fokuserer vi på følgende:

 • Intensiv træning designet til spillerens udvikling.
 • Individuel opfølgning over tid.
 • Træning der er tilpasset spillerens niveau og læringsmål.
 • Spille kampe mod hold, der giver spillerne nok udfordring til at styrke deres eget niveau.
 • Vi værdsætter dedikerede og motiverede spillere, da vi ser dette som en af ​​de vigtigste egenskaber til at udvikle deres færdigheder.

Træningskamp

Vi spiller træningskampe mod lokale hold i samme region, hvor vi afholder Team Træning.

Referencer

“Jeg deltog på NF Academys U13-hold. Det var super fedt! Vi spillede os i kvartfinalen, hvor vi tabte mod Sporting CP på straffe. Det er selvfølgelig surt at ryge ud på den måde, men hele opsætningen var fantastisk med nogle meget gode trænere!”
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17-landshold

”Jeg vil sige, at min tid hos NF Academy har været med til at fjerne det farlige, som nye situationer kan skabe, såsom at blive udtaget til landsholdet, skifte klub eller tage nye skridt som spiller. Deres programmer holder et højt sportsligt niveau med gode trænere, og der er spillere fra forskellige nationaliteter, der vil det samme som dig. Det får dig virkelig til at udvikle dig både personligt og som spiller.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg og Danmarks U17-landshold

“João Plantier har spillet en vigtig rolle i min karriere af flere grunde. Han gav mig frihed og troede på mig. Vi havde et tæt forhold, og han holdt øje med mig hele vejen. João gav mig feedback om, hvad jeg skulle gøre for at forbedre mig under kampe, og sidst men ikke mindst var han meget god til konstant at give mig nye udfordringer.”
Zeca, kaptajn for FC København og Grækenlands landshold

“Jeg spillede sammen med gode spillere og trænede under meget kompetente trænere. Først og fremmest var det en super cool oplevelse, og jeg fik gode referencer på hvor de bedste hold i Europa ligger rent færdighedsmæssigt. Sådanne programmer er værdifulde, fordi de senere gør overgangen til nye teams og niveauer lettere.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptajn for Norges U16-landshold

”Træningen er på et meget højt niveau, og der er øvelser, jeg aldrig har deltaget i før. Jeg har lært meget, som jeg tager med mig til min træning hjemme i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptajn for Norge U15

”Mine drenge, født i 2004 og 2007, er virkeligt spændte på at deltage i IberCup Cascais. Ikke kun for at spille mod tophold, men også for at se, hvor deres nuværende niveau er, og for at træne og møde andre gode spillere fra hele Skandinavien. At have programmer som NF Academy er fantastisk. Når du træner med trænere på topniveau og andre spillere på samme alder, ser du virkelig hvor det internationale niveau ligger.”
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og norsk landsholdsspiller

”Det var først efter vi kom hjem, at jeg så den virkeligt store udvikling i Kevin som fodboldspiller. Han spiller nu med en helt anden autoritet, og tager mange flere gode beslutninger når der spilles kamp. Årsagen til dette er værdifuld læring og gode trænere hos NF Academy. Én ting er sikkert og vidst: vi fortryder ikke et øjeblik at vi valgte et hold med den kompetence, som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidligere professionel bokser og norsk mester

”Opholdet hos NF Academy gav mig en smag på hverdagen som professionel. Meget kompetente trænere og gode spillere omkring mig. Dagene var gode, og jeg lærte meget. Det var efter dette ophold, at jeg turde besøge udenlandske klubber for at vise hvad jeg kan.”
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sverige U17

”Jeg er meget tilfreds med sidste års NF Academy-deltagelse i IberCup. Det var meget spændende og inspirerende at komme til at spille på et hold med så mange gode spillere fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg blev motiveret til at give endnu mere efter at have spillet mod og set hvor gode modstandere fra lande som Portugal, Spanien og Mexico var. ”
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17

“I påsken 2018 var jeg i Cascais, Portugal med NF Academy for at deltage i IberCup Cascais. Det var min første gang med NF Academy og det var en fantastisk oplevelse. Jeg fik meget ud fra turen. Træningen, kampe, trænere og spillere var en fantastisk blanding af både sjov og seriøs fodbold.”
Filip Mellbin, Danmark U16

SEND FORESPØRGSEL


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

FIND DIN BEGIVENHED

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search