NF SCHOLARSHIP PROGRAMMER

Bliv udvalgt til vores program hvor vi arbejder fokuseret på at få dig på et professionelt niveau.

NF SCHOLARSHIP

Hvert år udvælger vi spillere til vores internationale og regionale scholarship program hvor vi i samarbejde med spiller og familie giver vores fulde støtte til at udvikle spilleren og skabe karriereveje til en professionel kontrakt hos udenlandske akademier.

Gennem vores samarbejde med NFPM finansierer vi udviklingsaktiviteter for spillere og starter processen med at forberede dem på en professionel karriere i udlandet.

HVEM ER DET FOR?

NF Academy udvælger spillere i alderen 13 til 16 år til scholarship programmet. For at blive udvalgt må vi se et internationalt potentiale i spillere, og spilleren må vise engagement i at arbejde hårdt og fokuseret mod et mål om at nå en professionel karriere i udlandet.

Spillere som ønsker at blive evalueret til scholarship programmet kan sende os en anmodning og vi vil underrette om kommende arrangementer hvor vi kan foretage en fuld evaluering.

“JEG VIL GERNE TAKKE NF ACADEMY FOR AT GIVE MIG MULIGHEDEN FOR AT FORFØLGE MIN DRØM OG FORBEREDE MIG PÅ EN KARRIERE SOM PROFESSIONEL FODBOLDSPILLER”

BASHIR BASHIIR, 2005 INTERNATIONAL SCHOLARSHIP SPILLER

FORMÅL MED PROGRAMMET

Hovedformålet med Scholarship Programmet og Career Management er at øge spillernes muligheder for at opnå en international professionel karriere. For at opnå dette fokuserer vi på følgende:

 • Øge antallet af kampe af høj kvalitet
 • Øge antallet af træningssessioner af høj kvalitet
 • Integrere og eksponere spillere for udenlandske topakademier
 • Skabe og integrere spillere i en topidrætskultur
 • Detaljerede tilbagemeldinger og individuelt opfølgning
 • Koordinere spillerudviklingsaktiviteter med klub, forbund og skole

PROGRAM OG CAREER MANAGEMENT

NF INTERNATIONAL SCHOLARSHIP

 • 100% finansiering af alle omkostninger (undtagen fly)
 • 2 ugers træning hos udenlandske topakademier
 • Mulighed for at deltage i vores Elite Team til Riga Cup og MIC Barcelona
 • Mulighed for at deltage i High.performance camp med spejdere fra portugisiske topklubber til stede
 • Career Management med personlig opfølgning hver anden uge

NF REGIONAL SCHOLARSHIP

 • 50% finansiering af alle omkostninger (undtagen fly)
 • 1 uges træning hos udenlandske topakademier
 • Mulighed for at deltage i vores Elite Team til Riga Cup og MIC Barcelona
 • Mulighed for at deltage i High.performance camp med spejdere fra portugisiske topklubber til stede
 • Career Management med personlig opfølgning hver måned

NF CAREER MANAGEMENT

Vi samarbejder også med toptalenter i alderen 13 til 19 år, som spiller i professionelle klubber og/eller er på professionel kontrakt og som ikke har mulighed for at deltage i NF Academy aktiviteter.

Vores hovedopgave med disse spillere er at være rådgivende partner hvor vi arbejder på at optimere spillerens udvikling, koordinere med klubben, organisere prøvetræninger og skabe muligheder for en professionel kontrakt med topakademier.

SPILLERE MED INTERNATIONAL SCHOLARSHIP

 • Magnus Gaunsbæk
  Magnus Gaunsbæk

  Denmark, 2005

 • Cille Nilsen
  Cille Nilsen

  Norway, 2006

  read more

 • Emil Øverby
  Emil Øverby

  Norway, 2006

  read more

CAREER MANAGEMENT

null
BENJAMIN BYGNES
NORWAY, 2004

ANDEN INFORMATION

NFPM

NF Academy samarbejder med NFPM som er et portugisisk Player Management selskab. NF Academy sætter spillere i kontakt med NFPM for repræsentation hvis der åbner sig en mulighed for at spilleren kan få en professionel kontrakt med en portugisisk klub. NFPM bistår med at forhandle professionel kontrakt, fremtidig transfer og de kommercielle og juridiske aspekter i forbindelse med en spillers professionelle karriere. For at sikre god opfølgning af spillerens udvikling har NFPM en NF Academy træner tilknyttet som vil arbejde tæt med spilleren i Portugal.

For spillere som får muligheden for at underskrive en professionel kontrakt i andre lande, har NF Academy partnerskaber med andre Player Management selskaber som kan sikre tæt opfølgning af spilleren sportslige udvikling og af de juridiske og kommercielle aspekter.

SCHOLARSHIP PROGRAM

Den bedste måde at blive evalueret til vores Scholarship Program er at deltage i vores programmer. En god start er at indskrive sig i et af vores lokale programmer, men for at lave en fuld evaluering er det en fordel at du også deltager i et af vores internationale programmer hvor du i en hel uge vil arbejde tæt sammen med vores trænere.

Send os en ansøgning for at finde de programmer hvor du kan deltage for at blive evalueret til Scholarship Programmet.

CAREER MANAGEMENT

Hvis du spiller i en professionel klub som ikke tillader at du tager til prøvetræning eller NF Academy aktiviteter, så send os en forespørgsel og vi vil forsøge at sende en af vores trænere for at se dig spille kampe, hvis du har en interessant profil. Før vi gør dette, ville det være rigtigt godt at du sender nogle videoer fra kampe med klubholdet, dit regionale hold og/eller ungdomslandshold.

TOPAKADEMIER

Sporting CP er vores vigtigste partner i at sende spillere til prøvetræning. Hvis spillerne får en positiv evaluering fra Sporting, vil de have mulighed for at træne og deltage i turneringer med Sporting i flere uger i løbet af året.

Vi samarbejder også med andre topakademier i Spanien og Portugal og er i en proces med at opbygge et netværk med topakademier i Skandinavien, Tyskland, Holland, Belgien og England.

JEG ER INTERESSERET I SCHOLARSHIP ELLER CAREER MANAGEMENT


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

Relaterede begivenheder

No Events

FIND DIT EVENT

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search