Tag med på International træningslejr i Danmark


Nf Academy summer CampsGennem sommeren 2020 besøger vi byer i Skandinavien for at give kvalitetstræning, bidrage til udviklingen af lokale spillere og kortlægge talenter vi kan give internationale muligheter. Vi inviterer lærelystne piger og drenge i alderen 9 til 16 år på NF International hvor man får muligheden for at udfordre sig selv sammen med andre motiverede spillere med opfølging fra spillerudviklere med baggrund fra Sporting CP og SL Benfica.
 
Spiller og keeperpakke
1490,- per spiller
(Tillæg for udstyrspakke)
 
Kvalitetstræning og Inspiration

Deltagere på NF International vil opleve træningsmetoderne fra de bedste akademier i Portugal. På Portugals landshold som vandt EM i 2016 var hele 10 af de 14 spillere som blev brugt i finalen Sporting CP akademispillere. Vi ønsker gennem NF International at give lokale spillere en komplet træningsoplevelse med inspiration og læring fra spillerudviklere med baggrund fra verdensledende akademi.

 

The Road to Sportingsporting-logo-big-74266.jpg

Under hver NF International training camp vil vi kåre player of the camp i hver af alderskategorierne 2004, 2005, 2006 og 2007. Disse vil få invitation til og gratis deltagelse i NF Elite Qualification Camp i slutningen af sommeren. Dette er et træningstiltag udelukkende for de største talenter, og vil blive en solid erfaring for gode skandinaviske spillere.


I NF Elite Qualification camp vil de to bedste spillere i hver alderskategori vinde et 3-dages træningsophold med akademiholdene hos et af verdens førende akademier – Sporting CP. NF Academy dækker lokale omkostninger for disse spillere.
 

Arrangør og kontakt
NF Academy samarbejder med lokale klubber og samarbejdspartnere i tilknytning til gennemføring af NF International. Klikker du på «Book nu» for det arrangement du ønsker at deltage til får du information om hvem som er ansvarlig arrangør samt kontaktoplysninger.

Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy