NF Elite Training Camp Portugal - NF ACADEMY Danmark
NF ELITE TRAINING CAMP WINTER

En uge med træning på højt niveau i samarbejde med Sportings Akademi, et af verdens bedste fodboldakademier.

NF ELITE TRAINING CAMP PORTUGAL

Rejs til Lissabon i vinterferien og oplev træning af topkvalitet med NF Academy og Sporting CP trænere! Ud over at have et fuldt professionaliseret og intensivt træningsprogram med trænere fra NF Academy, har du en hel dags træning hos akademiet, som har udviklet spillere som Ronaldo, Nani og Figo. I løbet af ugen har du også mulighed for at spille en venskabskamp mod SCP-akademiets hold. Alle spillere vil have et evalueringsmøde med deres hovedtræner og modtage en detaljeret evalueringsrapport til vejledning af deres fremtidige udvikling.

HVEM KAN DELTAGE?

NF Elite Training Camp er et program designet til spillere, der ønsker at tage deres præstation til næste niveau og få internationale referencer. Alle deltagende spillere skal holde et middel til højt regionalt niveau og være stærkt motiverede til at udvikle sig som fodboldspiller.

Programmet er for både piger og drenge født fra 2013 til 2008. Deltagende spillere vil blive opdelt i forskellige træningsgrupper afhængigt af deres niveau og alder.

FORMÅL MED PROGRAMMET

NF Elite Training Camp fokuserer på følgende områder for at forbedre performance og give nye muligheder for spillerne:

  • Forberede spillerne til prøvetræninger hos klubber og til regionale og nationale udtagninger. De bedste spillere vil også få muligheden for at blive spejdet af Sporting CP med chance for at blive inviteret til en træningsuge hos et af de bedste akademier i verden.
  • Give spillerne detaljeret feedback om, hvilke områder de har brug for at forbedre, og en detaljeret evalueringsrapport, der giver vejledning til deres træning fremover.
  • Opleve den portugisiske træningsmetodik, som har vist sig at være en af de mest succesrige inden for ungdomsfodbold i det sidste årti.
  • Give spillerne internationale referencer til match og træning, og give en bedre forståelse af eget niveau med henvisning til nogle af de bedste spillere i Europa.
  • Fremme muligheden for at være en del af vores internationale eliteudvælgelseshold, der deltager i eliteturneringer med nogle af de bedste klubber i Europa.
  • Social kompetenceudvikling gennem integration i en spillergruppe med flere nationaliteter, sprog og kulturer.

"AT TRÆNE MED NF ACADEMY ER EN ÆRE. DE HAR HJULPET MIG TIL AT UDVIKLE MIG SOM FODBOLDSPILLER OG SOM MENNESKE. JEG ER VOKSET MED DEN OPFØLGNING, DE HAR LEVERET MIG."

Alexis Hughes, Chile U15 og NF Scholarship spiller

PAKKER

SPILLER

• Indkvartering i Estoril – på tremandsværelse med andre spillere
• Morgenmad, frokost og middag (middag ved ankomst, morgenmad ved afrejse)
• Tilsyn med spillere under hele deres ophold
• Træning med NF Academys portugisiske toptrænere
• 2 dage hos Sporting Academy med deres egne trænere – Sporting Methodology
• 3 dage med træningssessioner med NF Academys trænere
• 1 træningskamp pr. Alderskategori (givet nok spillere i hver kategori)
• Individuelle spillermøder med cheftræneren
• Individuel evalueringsrapport foretaget af cheftræner
• Holdmøder og teori
• Diplom
• Sportsforsikring
• Indgangsbillet til Estádio José Alvalade (Sporting Stadium)

 

Pris per Spiller
1395 EUR (7 dage / 6 nætter)

FAMILIE

• Indkvartering i Estoril
• Rom & Morgenmad
• Indgangsbillet til Estádio José Alvalade (Sporting Stadium)
• Deltagande i “Parents Sport Program”

 

Pris per Person
Fra 599 EUR (7 dage / 6 nætter)

Udstyrspakken er en obligatorisk tilføjelse for spillere.
Oplysninger om, hvordan du anskaffer udstyr, vil blive leveret under købsprocessen og efter via e-mail.

SPILLER- OG MÅLMÅLDSPAKKE TIDLIG PRIS - 1095€

BESTIL TIL DEN 01. OKTOBER 2023 OG SPAR 300€

GRATIS UGE I CASCAIS MED VORES PARTNERKLUB

NF Academy tilbyder de spillere, der booker et internationalt program, muligheden for at opleve en uge med intense træningssessioner og sociale aktiviteter i Cascais, Portugal med GDS Cascais Futebol SAD. I løbet af denne uge vil spilleren blive evalueret af klubbens præstationsafdeling og træne med holdet fra hans aldersgruppe.
Dette tilbud inkluderer ikke fly, overnatning eller transport.
Dette tilbud er kun tilgængeligt for spillere med et medlemskab, som reserverer et internationalt program.

SPEJDERE FOR

sporting

I NORDEN

BLIV SCOUTED

NF Academy har gennem NF Elite Training Camp og andre programmer givet i ali 16 spillere i 2019 mulighed for at få en fuld træningsuge med akademihold hos Sporting CP. For de mest ambitiøse spillere, der sigter mod en professionel karriere, er dette en unik mulighed for at vise dine evner for repræsentanter hos SCP.

Under sidste NF Elite Training Camp i 2019 havde vi 2 spillere, der modtog en invitation til at træne med Sporting Academy i en hel uge, efter at de blev observeret under NF Elite Training Camp.

LISSABON, CASCAIS OG ESTORIL

NF Elite Training Camp er et perfekt program til at kombinere med familieferie. I området hvor træningslejren finder sted vil familier kunne nyde sandstrande og udforske det charmerende centrum af Cascais med restauranter, barer, caféer og shoppingmuligheder. Kun 30 minutter væk med tog eller taxa har du også muligheden for at besøge Lissabon centrum.

En by med unik arkitektur, paladser, gode restauranter, zoologisk have og akvarium. Vi anbefaler også fodboldfamilier at besøge stadionet og fodboldmuseet hos enten Benfica eller Sporting med faciliteter i verdensklasse og en imponerende historie med udviking af nogle af de bedste spillere i verden.

LISSABON, CASCAIS OG ESTORIL

NF Elite Training Camp er et perfekt program til at kombinere med familieferie. I området hvor træningslejren finder sted vil familier kunne nyde sandstrande og udforske det charmerende centrum af Cascais med restauranter, barer, caféer og shoppingmuligheder. Kun 30 minutter væk med tog eller taxa har du også muligheden for at besøge Lissabon centrum.

En by med unik arkitektur, paladser, gode restauranter, zoologisk have og akvarium. Vi anbefaler også fodboldfamilier at besøge stadionet og fodboldmuseet hos enten Benfica eller Sporting med faciliteter i verdensklasse og en imponerende historie med udviking af nogle af de bedste spillere i verden.

VIDEOER

ANDEN INFORMATION

Vi værdsætter at give god konsultation inden du booker et program for at sikre den rigtige udfordring for alle vores deltagere. Den bedste måde at finde ud af om dette program passer til dig, er at starte med at sende os en anmodning. Giv os nogle oplysninger om din klub, position, alder, niveau og mål, og vi vil følge op derfra. Hvis du har nogle tilgængelige videoer, må du meget gerne dele dem med os.

Er du usikker på, om du har niveauet til at være med i dette program? Tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fortælle dig, hvornår den næste tilgængelige lokale træningslejr i din region finder sted, og evaluere spilleren til deltagelse i internationale programmer.

Program 2024

*Dette er et foreløbigt program, og der kan være ændringer i dagsordens rækkefølge.

Dag 1
Ankomst, indtjekning og velkomst med NF Staff på hotellet

Dag 2
Åbent møde & 2 træningssessioner med NF Academy’s trænere

Dag 3
2 træningssessioner hos Sporting Academy

Dag 4
2 træningssessioner med NF Academy’s trænere

Dag 5
Sporting Stadium & Museum besøg og træningskamp mod Sporting’s ungdomshold

Dag 6
2 Træningssessioner og afslutningsceremoni om aftenen med prisoverrækkelse

Dag 7
Morgenmad efterfulgt af afrejse fra hotellet.

Vi bruger forskellige hoteller i Estoril / Cascais afhængigt af ugen i NF Elite Training Camp. Kontakt os for at kortlægge, hvilke hoteller der vil blive brugt i den uge du vil booke. Nedenfor ser du to hoteller vi bruger til dette arrangement.

hotel-estoril-eden-galleryhotelestorileden-482

Hotel Eden Estoril

Under træningslejren vil du bo på Hotel Eden Estoril, som ligger ved siden af stranden. Det meste af hotellet har en smuk udsigt over havet. Hotellet ligger i nærheden af træningsbaner, restauranter og caféer og kun 20 minutters gang fra Cascais.

Les mere hær: www.estorilhoteleden.com

Hotel Londres, Estoril

Hotel Londres Estoril

Hotel Londres ligger i Estoril / Cascais, 20 minutters gang fra centrum af Cascais, 500 meter fra Estoril Casino og 400 meter fra Tamariz-stranden. Hotellet er blevet fuldstændig renoveret i løbet af de sidste 4 år og har en opvarmet udendørs pool.

Les mere hær: www.hotelondres.com 

NF ACADEMY TRÆNERNE

NF Academy bruger dygtige og erfarne trænere med baggrund fra europæiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambitiøse trænere med stor faglig vægt til vores projekter. Trænerne er omhyggeligt udvalgt blandt de ansøgninger, vi modtager, og vores eksisterende netværk.

Du kan se alle vores trænere her.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
CHEFTRÆNER & NF ACADEMY INTERNATIONAL DIRECTOR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerende 25 år lang baggrund i ungdomsfodbold. Han er en solid ressource for både NF Academy og spillerne i akademisystemet sammen med NF Academy Director João Plantier.

Gonçalo har hovedsageligt arbejdet som cheftræner, teknisk koordinator og teknisk direktør i løbet af hans 25 år i international fodbold. Han har UEFA-A-licens samt niveau 3 IPDJ som sportstræner og ser meget frem til at arbejde sammen med de talentfulde spillere fra NF Academy.

International Baggrund
Han har arbejdet under Carlos Queiroz og Manchester United fodboldskoleprojekt i 6 år. Gonçalo har også været knyttet til Sporting Clube de Portugal i 2 år, og de sidste 5 år har han været ansvarlig for det internationale felt for ungdomsfodbold i Sport Lisboa e Benfica. Der har han også været en spillerudviklerkoordinator i de sidste tre år.

I det sidste årti har han været involveret i adskillige internationale projekter og programmer på forskellige niveauer, hvor han har rejst verden rundt, samt koordineret og involveret med tusinder af spillere og trænere til programmer i Portugal.

Gonçalo udvælger trænerpersonalet til dette program. Du kan se alle vores trænere her.

“Jeg deltog på NF Academys U13-hold. Det var super fedt! Vi spillede os i kvartfinalen, hvor vi tabte mod Sporting CP på straffe. Det er selvfølgelig surt at ryge ud på den måde, men hele opsætningen var fantastisk med nogle meget gode trænere!”
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17-landshold

”Jeg vil sige, at min tid hos NF Academy har været med til at fjerne det farlige, som nye situationer kan skabe, såsom at blive udtaget til landsholdet, skifte klub eller tage nye skridt som spiller. Deres programmer holder et højt sportsligt niveau med gode trænere, og der er spillere fra forskellige nationaliteter, der vil det samme som dig. Det får dig virkelig til at udvikle dig både personligt og som spiller.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg og Danmarks U17-landshold

“João Plantier har spillet en vigtig rolle i min karriere af flere grunde. Han gav mig frihed og troede på mig. Vi havde et tæt forhold, og han holdt øje med mig hele vejen. João gav mig feedback om, hvad jeg skulle gøre for at forbedre mig under kampe, og sidst men ikke mindst var han meget god til konstant at give mig nye udfordringer.”
Zeca, kaptajn for FC København og Grækenlands landshold

“Jeg spillede sammen med gode spillere og trænede under meget kompetente trænere. Først og fremmest var det en super cool oplevelse, og jeg fik gode referencer på hvor de bedste hold i Europa ligger rent færdighedsmæssigt. Sådanne programmer er værdifulde, fordi de senere gør overgangen til nye teams og niveauer lettere.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptajn for Norges U16-landshold

”Træningen er på et meget højt niveau, og der er øvelser, jeg aldrig har deltaget i før. Jeg har lært meget, som jeg tager med mig til min træning hjemme i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptajn for Norge U15

”Mine drenge, født i 2004 og 2007, er virkeligt spændte på at deltage i IberCup Cascais. Ikke kun for at spille mod tophold, men også for at se, hvor deres nuværende niveau er, og for at træne og møde andre gode spillere fra hele Skandinavien. At have programmer som NF Academy er fantastisk. Når du træner med trænere på topniveau og andre spillere på samme alder, ser du virkelig hvor det internationale niveau ligger.”
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og norsk landsholdsspiller

”Det var først efter vi kom hjem, at jeg så den virkeligt store udvikling i Kevin som fodboldspiller. Han spiller nu med en helt anden autoritet, og tager mange flere gode beslutninger når der spilles kamp. Årsagen til dette er værdifuld læring og gode trænere hos NF Academy. Én ting er sikkert og vidst: vi fortryder ikke et øjeblik at vi valgte et hold med den kompetence, som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidligere professionel bokser og norsk mester

”Opholdet hos NF Academy gav mig en smag på hverdagen som professionel. Meget kompetente trænere og gode spillere omkring mig. Dagene var gode, og jeg lærte meget. Det var efter dette ophold, at jeg turde besøge udenlandske klubber for at vise hvad jeg kan.”
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sverige U17

”Jeg er meget tilfreds med sidste års NF Academy-deltagelse i IberCup. Det var meget spændende og inspirerende at komme til at spille på et hold med så mange gode spillere fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg blev motiveret til at give endnu mere efter at have spillet mod og set hvor gode modstandere fra lande som Portugal, Spanien og Mexico var. ”
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17

“I påsken 2018 var jeg i Cascais, Portugal med NF Academy for at deltage i IberCup Cascais. Det var min første gang med NF Academy og det var en fantastisk oplevelse. Jeg fik meget ud fra turen. Træningen, kampe, trænere og spillere var en fantastisk blanding af både sjov og seriøs fodbold.”
Filip Mellbin, Danmark U16

TILGÆNGELIGE BEGIVENHEDER

No Events

RELATEREDE BEGIVENHEDER

Dato Program Land Sted Aldergruppe
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009

FIND BEGIVENHED

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search