NF Academy Fordelsprogram - NF ACADEMY Danmark
NF ACADEMY FORDELSPROGRAM

HVAD ER NF ACADEMYS FORDELSPROGRAM?

NF Academy lancerer nu et fordelsprogram skræddersyet til fodboldspillere og forældre. Her får du rabat på vores egne programmer, træningsudstyr, mad, forsikringer og overnatning for at nævne nogle få.

Der er mange fordelsprogrammer, men vi er af den opfattelse, at hvis du først skal have ét program, skal det være en oplevet fordel, og at du sparer gode penge.
Fordelsprogrammet er personligt og gælder i et år fra det tidspunkt, du bestiller.

Vi vil løbende opdatere programmet og modtager gerne tips til nye partnere.

HVEM ER DET TIL?

NF Academy Fordels-program åbent for alle vores spillere, uanset alder og færdigheder. Det er en unik mulighed for vores medlemmer at opnå en række fordele fra NF Academys samarbejdspartnere.

Se nedenfor eksempler på gode fordele, du får ved et medlemskab hos os.

VORES FORDELE

Sport

Få en række unikke rabatter på NF Academys egne programmer såsom NF Team Training, NF Individual Training og NF Club Experience.

Med NF fordelsprogrammet får du altid rigtig gode priser på udvalgte NF Academy uddannelser.

Shopping

Som medlem hos os får du gode rabatter hos Unisportstore på hele sortimentet. Fodboldstøvler, supporterudstyr, alt til hele familien.

Du får fast rabat på fodbolddragter og træningstøj, hele året rundt. Medlemmer får desuden tilsendt en særskilt indkøbskode med markant rabat på hele sortimentet hos Unisportstore 3-4 gange årligt. Frister det med nye fodboldstøvler med 25% rabat på den nye topmodel af Nike?

Andet

Vi samarbejder med en række kendte mærker i Danmark, og flere kommer løbende til. Så ønsker du rabat på fx overnatning, forsikring eller træningstøj, er det dette fordelsprogram, du skal vælge.

SAMARBEJDSPARTNERE

Start typing and press Enter to search