NF Academy fik mig til Sporting CP og Atletico Madrid

NF Academy fik mig til Sporting CP og Atletico Madrid

Opslået på: 12/02/2020
NF Academy is looking for talented young players, regardless of their nationality or gender: Cille Nilsen is the first woman joining the NF Scholarship.
NF Academy is looking for talented young players, regardless of their nationality or gender: Cille Nilsen is the first woman joining the NF Scholarship.

NF ACADEMY FIK MIG TIL SPORTING CP OG ATLETICO MADRID

På trods af hendes unge alder har 2006’er Cille Nilsen allerede imponeret nok til at blive tildelt NF Academys International Scholarship. Dette har givet hende chancen for at træne med Sporting CP og Atletico Madrids pigeakademier, og for at repræsentere Sporting CP til Ibercup.

Den unge nordmand var ukendt for de fleste da hun deltog i en af NF Academys Weekend Camps i sommeren 2018. Der gjorde hun en imponerende indsats og blev kåret som Player of the Camp og fik dermed chancen for at træne med Sporting CP I en uge. En ting førte til den anden, og den ambitiøse midtbanespiller fra Stord har sidenhen taget flere skidt for at nå sit mål.

Jeg er rigtigt heldig at være blevet tildelt stipendiet. Det giver mig mange store muligheder, såsom at træne med topakademier i udlandet. Derudover er det blevet meget billigere at deltage i turneringer og andre begivenheder. Det er muligheder som jeg ikke ville have haft hvis det ikke havde væet for NF Academy, så det er jeg meget taknemmelig for.

Cille Nilsen NF Academy Scholarship Player
The Sporting CP invitation: Cille Nilsen represented the Sporting CP team in the international competition IberCup 2019.

ØNSKER AT BLIVE EN AF DE STØRSTE

Cille gør det meget klart at fodbold er hendes yndlingsaktivitet, og hun lyder meget overbevisende når hun fortæller os at hendes ultimative mål er at blive en verdensklasses fodboldspiller og repræsentere både topklubber og det norske landshold. Gennem NF Academy føler hun at hun har fået en arena hvor hun kan indgå i en spilfilosofi som er inspireret af hendes favorithold, FC Barcelona.

NF Academy har været rigtigt vigtig for mig. Det var dem som først fik mig til Sporting CP og senere Atletico Madrid. De har et kæmpe netværk og giver mig god feedback og opfølgning, så derfor har jeg deltaget I flere af deres camps I løbet af de sidste to år. Jeg synes at Caroline Graham Hansen fra FC Barcelona er en meget spændende spiller, så det at komme til Sydeuropæiske klubber hvor de er mere boldorienterede end vi er i Norge, passer godt til mig.

Med udtagelser til Norges ungdomslandshold I Cilles alderskategori lige om hjørnet er hun håbefuld for at Norges Fodboldforbund er lige så begejsrede for hende, som NF Academy er. Hvis Cille får sin første udtagelse, er hun klar på hvad der venter.

Jeg har flere prøvetræninger på topniveau bag mig, og første gang jeg blev indkaldt til det regionale hold, var jeg heldig nok til at blive udtaget til alderskategorien et år over mig. Jeg har følt mig en smule nervøs på vej til træning og i omklædningslokalet, men så snart jeg træder ind på banen og finder mig tilpas, så forsvinder nervøsiteten. Jeg elsker jo trods alt at spille fodbold.

NF ACADEMY ER IKKE ET DRENGEAKADEMI

Da Cille er en af de få heldige som har modtaget vores scholarship, er der ingen tvivl om, at hun har imponeret vores trænere. NF Academy director João Plantier er særligt imponeret over den unge spillers teknik og positive tilgang til spillet, lige meget hvilken udfordring.

Det som imponerer mig mest ved Cille, er to egenskaber – måden hvorpå hun ser spillet og hvordan hun gør spillet ukompliceret med god beslutningstagning, boldkontrol og evne til at lave gode afleveringer med engangsberøring. Det er også den positive måde hun accepterer udfordringer på, om det så er at træne med tophold eller konkurrere mod drenge. Smilet er der altid!

Læs om NF scholarship programmet her

NF Academy Player of the Camp
From the first reward to the NF Scholarship: Cille received in her first NF Local Camp the "Player of the Camp" reward, given by one of our Academy Directors, João Plantier.

Kvindefodboldens popularitet vokser, hvor præstigen omkring sidste års verdensmesterskaber er et godt eksempel. Plantier er bestemt ikke interesseret i at gøre NF Academy til en drengeklub og ønsker piger velkommen til at deltage til vores events midt i den voksende professionalisme, som sporten oplever.

Markedet for kvindefodbold vokser, og der er stor fokus på at udvikle talent. Forældre har nu en vision om at kigge efter de bedste steder til at udvikle fodbold ved at samle de bedste spillere. Flere og flere klubber har professionelle trænere. Indenfor 100% dedikeret kvindefodbold var dette utænkeligt bare få år tilbage. Klubber og forbund lægger større vægt på dette rent økonomisk, hvilket gør disse ting muligt. UEFA og FIFA satser på at gøre det obligatorisk for de bedste klubber at have professionel kvindefodbold, og NF Academy laver samme satsning, som skaber muligheder for kvindelige spillere gennem scholarships og programmer for piger!

RELATEREDE BEGIVENHEDER

Dato Program Land Sted Aldergruppe
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

JEG VIL TRÆNE MED NF ACADEMY

Send us a short request with the player’s background and the type of activities you want to participate in. We follow up with advice on which local and international programs can suit you.


Learn more about our use of cookies: Cookies | Privacy Policy


* These fields are required.

Start typing and press Enter to search