NF ACADEMY DIRECTOR – GONÇALO NUNES - NF ACADEMY

NF ACADEMY DIRECTOR – GONÇALO NUNES

Opslået på: 30/01/2019
NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
CHEFTRÆNER & NF ACADEMY INTERNATIONAL DIRECTOR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerende 25-års baggrund i ungdomsfodbold. Han er en solid ressource for både NF Academy og spillerne i akademisystemet sammen med NF Academy Director João Plantier.

Gonçalo har hovedsageligt arbejdet som cheftræner, teknisk koordinator og teknisk direktør i 25 år i international fodbold. Han har en UEFA-A-licens samt niveau 3 IPDJ som sportstræner, og ser frem til at arbejde tættere med de talentfulde spillere fra NF Academy.

Jeg er meget begejstret for projektet fordi jeg kommer til at videreudvikle og fortsætte arbejdet med spillerudvikling af alle spillerne fra Skandinavien. Jeg håber at gøre programmerne endnu bedre og fremme det kvalitetsmærke, som NF Academy står for. Jeg ved hvordan jeg kan dele min erfaring og viden inden for spillerudvikling, så de både forbedrer sig som mennesker og som spillere.

INTERNATIONAL BAGGRUND

Han har arbejdet under Carlos Queiroz og Manchester United fodboldskoleprojekt i 6 år. Gonçalo har også været knyttet til Sporting Clube de Portugal i 2 år, og de sidste 5 år har han været ansvarlig for det internationale felt for ungdomsfodbold i Sport Lisboa e Benfica. Der har han også været en spillerudviklerkoordinator i de sidste tre år.

I det sidste årti har han været involveret i adskillige internationale projekter og programmer på forskellige niveauer, hvor han har rejst verden rundt, samt koordineret og involveret med tusinder af spillere og trænere til programmer i Portugal.

Som cheftræner har han erfaring hele vejen fra U12 til seniorhold, og Gonçalo er nuværende træner for SC Sacavenense’s kvindehold.

Han har hovedsageligt arbejdet med ungdomshold, hvor han har mere end 10 års erfaring i aldersgrupper mellem U15, U17 og U19. Den klub Gonçalo har været i længst tid er AD Oeiras, hvor han var i 14 år, men han har også lang tid i klubber som Sporting og SC Sacavenense.

Næste sæson leder han Grupo Desportivo Estoril Praia kvindehold, der spiller på det højeste niveau i den portugisiske Liga Allianz.

Gonçalo har bidraget og inspireret tusinder af børn og ældre spillere såvel som andre trænere og fagfolk på dette område.

For at opnå deres drømme og for at følge deres ambitioner er både lidenskab for fodbold og hårdt arbejde nødvendigt.

Start typing and press Enter to search