Kommende Begivenheder - NF ACADEMY Midtjylland

KOMMENDE BEGIVENHEDER - NF ACADEMY Midtjylland

Dato Program Land Sted Aldergruppe
29 - 31 Jul 2024 NF International Trials Danmark Silkeborg 2008-2015

SPILLERUDVIKLING

NF Academy Midtjylland tilbyder motiverede spillere i Midtjylland muligheden for at deltage i både lokale og internationale spillerudviklingsprogrammer. Gennem vores programmer vil spillerne få mulighed for at udfordre sig selv i et miljø, hvor udvikling er i fokus.

Vores programmer og sessioner ledes af erfarne portugisiske fodboldtrænere, der bruger den portugisiske fodboldmetodologi, som har vist sig at være en af de mest succesrige gennem de sidste 10 år.

INDIVIDUEL SPORTSPLAN

For alle spillere, der ønsker at nå deres fulde potentiale, tilbyder vi personaliserede langsigtede planer, der kombinerer både lokale og internationale programmer for at imødekomme spillerens udviklingsbehov. Dette er en unik mulighed for at spillere kan nå deres udviklingsmål gennem samarbejde med NF Academy. Sportsplanen kan betales månedligt.

Vi værdsætter tæt individuel opfølgning, og spillere, der deltager i dette program for individuelle sportsplan, vil få regelmæssig individuel opfølgning fra vores trænere.

LOKALE REPRÆSENTANTER

  • Friis – Sports Management
    Friis – Sports Management Country Manager

    Lars Friis
    lars@nfacademy.dk
    +45 81 71 89 69

NF ACADEMY Midtjylland PÅ SOCIALE MEDIER

På NF Academy Midtjylland sin Facebook gruppe og Instragram profil kan du holde deg oppdatert på nye arrangement, lese lokale nyheter, se videoer og bilder, delta i konkurranser og kommunisere med lokale spillere, trenere, foreldre og representanter.

ANDEN INFORMATION

Vi tilbyder lokale programmer for både drenge og piger. Derudover har vi et stærkt fokus på at udvikle målmænd, og vi har egen målmandstræner med til de fleste af vores begivenheder.

NF Team Training
Gennem efteråret og vinteren har spillere mulighed for at deltage i NF Team Training. Dette er en samling med holdtræning og træningskampe. Normalt har vi en træning pr. måned, og spillere skal ansøge om deltagelse. Fra teamtræning vil spillere blive inviteret til at repræsentere NF Academy til turneringer.

Læs mere

Lokale træningssessioner i ferier og weekender
I løbet af året arrangerer NF Academy Midtjylland træningssessioner, hvor spillerne oplever træning af høj kvalitet med mulighed for at blive inviteret til at deltage i internationale programmer, Team Training og prøvetræning hos udenlandske topakademier. Vi tilbyder følgende træningssessioner:

 – NF Weekend Training
 – NF Winter Training
 – NF Autumn Training
 – NF Spring Training
 – NF Girl Camp
 – NF International

Individuel træning
Forbedr dine individuelle færdigheder ved at deltage i NF Individual Training. Vi gennemfører sessionerne med høj intensitet og i små grupper (5 til 10 spillere), hvor vi fokuserer på at forbedre tekniske færdigheder. Spillere kan tilmelde sig individuelle sessioner med forskellige temaer, og hver session varer normalt i 60 minutter.

Trænerleje og Trænerkursus
Vi giver lokale klubber og hold mulighed for at ansætte vores trænere til at gennemføre træningssessioner og træningskurser. Kontakt os for program- og prisoplysninger.

Er du interesseret i at udfordre dig selv ved at spille kampe mod udenlandske tophold i nye lande, mens du lærer at integrere dig i nye miljøer med spillere fra hele verden?

Vi giver lokale spillere muligheden for at deltage i internationale træningslejre i samarbejde med topakademier og for at spille på vores turneringshold, der deltager i internationale eliteturneringer. Vores internationale programmer er tilpasset forskellige niveauer. Tal med vores lokale repræsentanter for at identificere, hvilket program der er bedst til din udvikling.

KOMMENDE TURNERINGER I UDLANDET

Dato Program Land Sted Aldergruppe
08 – 12 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2010
15 – 19 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2011
22 – 26 Jan 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2008/2009
29 jan – 02 feb 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2012
05 – 09 feb 2025 NF Selection Riga Cup Latvia Riga 2013

 

KOMMENDE TRÆNNINGSLEJRE I UDLANDET

Dato Program Land Sted Aldergruppe
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
09 - 15 feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 7
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
16 - 22 feb 2025 NF Elite Training Camp
Week 8
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
23 feb - 01 mar 2025 NF Elite Training Camp
Week 9
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

NF Academy har et stærkt fokus på at hjælpe talentfulde spillere med at nå en professionel karriere.

For at hjælpe spillerne med at spille professionelt i udlandet starter vi en tidlig integrationsproces med udenlandske topakademier. Dette er for at give dem referencer og læring fra førende udviklingsmiljøer, men også for at skabe karriereveje til professionelle kontrakter. Ved at deltage i vores program, vil spillerne blive evalueret til træning med topakademier.

Sporting CP er vores vigtigste partner i organiseringen af træningsophold, og gennem 2019 har NF Academy haft i alt 16 spillere på prøvespil med denne klub.

SEND FORESPØRGSEL TIL NF ACADEMY Midtjylland

Har du spørgsmål angående årsplan, lokale træninger eller internationale programmer så kan du benytte skemaet nedenfor til at en forespørgsel. Husk at specificere hvilket program forespørgselen gælder.


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

Start typing and press Enter to search