NF Goalkeeper Camp - NF ACADEMY
NF GOALKEEPER CAMP

Forbedr dine evner som målmand

NF GOALKEEPER CAMP

Vi inviterer motiverede og lærelystne målmænd til at opleve specialiseret målmandstræning og få viden om moderne træningsmetoder indenfor målmandstræning. Bliv trænet af erfarne portugisiske målmandstrænere med baggrund fra de verdensberømte akademier hos SL Benfica, Sporting CP og andre topklubber i Portugal.

Målmænd som udmærker sig vil gennem deltagelse også få chancen for at blive inviteret til programmer i udlandet med træningsophold hos europæiske topakademier.

HVEM KAN DELTAGE?

NF Goalkeeper Camp er en camp for målmænd i alderen 8-16 år, der ønsker at udvikle deres færdigheder og få bedre spilforståelse. Vi anbefaler, at alle vores deltagende målmænd har opnået gode basale færdigheder for sin alder og at de både er villige og modtagelige for læring.

I løbet af dette program vil vi arbejde med de forskellige faser af spillet i henhold til en metodologi, der er baseret på teknik, positionering, beslutningstagning og spilbevidsthed. Holderne vil blive opdelt i grupper baseret på alder.

FORMÅL MED PROGRAMMET

NF Academy har en klar målsætning om at bidrage til udviklingen af målmænd, der er i stand til at nå et højt internationalt niveau ved at tilbyde specialiseret målmandstræning fra ung alder og individuel opfølgning over tid. I vores Goalkeeper Camps arbejder vi med at udvikle færdigheder inden for følgende områder:

  • Skud
  • 1×1
  • Tilbagespil
  • Igangsættelse
  • Målspark
  • Sweeper position

SAMARBEJDSPARTNER

sporting

INTERNATIONAL MULIGHEDER

Vores målmandstræner foretager en intern evaluering af alle deltagende spillere. Baseret på evalueringen og målmandens niveau inviterer vi nogle spillere til at træne med europæiske topakademier, vores stipendieprogram, deltagelse i internationale eliteturneringer med vores elitehold eller til at deltage i vores internationale træningslejre.

I løbet af det seneste år har vi arrangeret at den norske målmand Morten Haug (2006) har fået træning og endda spillet turnering med Sporting CP, og vi ønsker at give flere målmænd sådanne muligheder fremover.

MÅLMANDSPAKKE

INKLUDERER

• 2 daglige træningssessioner
• 1 teorilektion per dag
• Træning ledet af erfaren portugisisk målmandstræner
• Assistance fra dansk målmandstræner
• Maximalt 12 målmænd per træningsgruppe
• 1 vinder af “Goalkeeper of the Camp”
• Mulighed for at blive inviteret til internationale programmer
• Diplom til alle deltagere

 

Pris per målmand
2 dage fra 159 EUR

UDSTYR

• Udstyrspakke Light – 39 EUR
Inkluderer: 1 par fodboldsokker, 1 par shorts og 2 stk træningstrøjer

 

• Udstyrspakke Basic – 87,5 EUR
Inkluderer: 1 Jakke, 2 par fodboldsokker, 1 par shorts, 2 stk træningstrøjer

Kommende NF Goalkeeper Camp Events

No Events

Have a look at the overview of all of our events here

GOALKEEPER OF THE CAMP

Vi ønsker at inspirere målmænd til at arbejde hårdt på vores træningslejre, og vi udvælger derfor en spiller, som vinder titlen som ”Goalkeeper of the Camp” i alderen 13 til 16 år. Vinderen får et gavekort til at deltage gratis i en af vores lokale camps, og får sit billede i vores “Wall of Fame”.

GOALKEEPER OF THE CAMP

Vi ønsker at inspirere målmænd til at arbejde hårdt på vores træningslejre, og vi udvælger derfor en spiller, som vinder titlen som ”Goalkeeper of the Camp” i alderen 13 til 16 år. Vinderen får et gavekort til at deltage gratis i en af vores lokale camps, og får sit billede i vores “Wall of Fame”.

Anden Information

Træningsgrupper

Vi inddeler os i træningsgrupper med det maks. 12 spillere i hver træningsgruppe, der bliver trænet af en portugisisk målmandstræner og en dansk assistent. Når 12 målmænd træner på samme tid, vil de blive delt i to grupper, og derefter udveksler de den tid, der bruges med den portugisiske træner og den danske træner..

NF ACADEMY TRÆNERNE

NF Academy bruger dygtige og erfarne trænere med baggrund fra europæiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambitiøse trænere med stor faglig vægt til vores projekter. Trænerne er omhyggeligt udvalgt blandt de ansøgninger, vi modtager, og vores eksisterende netværk.

Se NF Academys trænere

João Santos NF Academy Goalkeeper Coach

JOÃO SANTOS, NF ACADEMYS CHEFTRÆNER FOR MÅLMÆND

João Santos var selv en del af Sportings akademi i ti år som målmand. Som 18-årig valgte han at forfølge karrieren som målmandstræner. Han er overbevist om, at de mest dedikerede og bedste skandinaviske målmandstalenter ikke kan få en bedre træningshverdag end der hvor verdens største viden og erfaring indenfor moderne målmandsudvikling findes – i Portugal.

Han er en del af Sporting CP akademis målmandsteam og har også sin egen målmandsskole, der kører året rundt. Santos er en stor ressource, altid blid og populær blandt de skandinaviske målmænd i NF Academy-systemet.

video2

PEDRO CERVEIRA, NF ACADEMY MÅLMANDSTRÆNER

NF Academys målmandstræner Pedro Cerveira har arbejdet tæt sammen med mange af NF Academys målmænd. Den 30-årige træner er ikke i tvivl om, at den næste Rui Patricio muligvis kommer fra et af de nordiske lande.

I de sidste fem år har den tidligere målmand arbejdet som træner. Både for yngre hold, men også i de senere år for seniorhold. Han ser en markant forskel mellem de nordiske unge målmænd og portugiserne i samme alder.

”Vi ser mange med god teknik og fysik, men de mangler lidt spilforståelse og kampoplevelse. Det handler om at tage hurtigere beslutninger, og så begår de nødvendigvis lidt flere fejl med det udgangspunkt de har,” siger Cerveira.

ARRANGØR OG SAMARBEJDE

NF Academy samarbejder med lokale klubber og partnere for at afholde lokale træningslejre. Hvis du klikker på “Læs mere” for det arrangement, du ønsker at deltage i, vil du modtage information om hvilken person / klub der er den ansvarlige arrangør og finde deres kontaktoplysninger. Ønsker du, at NF Academy skal komme til din by? Vi har erfarne portugisiske trænere tilgængelige til at udføre lokale træningslejre over hele verden, året rundt. For at vi kan komme til din by, kan du blive en lokal partner eller forbinde os med en klub, der ønsker at arrangere en begivenhed i samarbejde med os.

Bliv partner
I hvert land har vi regionale partnere, der organiserer lokale camps ved hjælp af vores ekspertise og erfarne portugisiske ungdomsudviklere. Hvis du vil have flere træningslejre i din region, kan du ansøge om at blive partner.

FIND BEGIVENHED

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search