NF Girl Camp - NF ACADEMY Danmark
NF GIRL CAMP

Oplev træning af højeste kvalitet og få internationale muligheder

NF GIRL CAMP

Gennem vores Girl Camps ønsker vi at give motiverede kvindelige spillere adgang til en udviklingsarena, hvor de kan møde andre motiverede og dygtige spillere. Gennem disse camps får grundig opfølgning fra erfarne fodboldtrænere, og de får muligheden for at blive inviteret til programmer for piger i udlandet, så som træningslejre og prøvetræning hos førsteklasses akademier.

Bliv trænet af erfarne portugisiske spillerudviklere med baggrund for de verdensberømte akademier hos SL Benfica, Sporting CP og andre førsteklasses klubber i Portugal. Vores sessioner er af høj intensitet, og vi inviterer motiverede piger, der er villige til at træne og lære, til at deltage i disse NF Girl Camps, hvor udvikling og læring står i fokus.

HVEM KAN DELTAGE?

NF Girl Camp er en camp, der udelukkende er dedikeret til piger i alderen 8 til 16 år, som ønsker at udvikle deres færdigheder og få en bedre spilforståelse. Vi anbefaler alle deltagende spillere at have gode grundlæggende færdigheder for deres alder, og at de vil være motiverede og modtagelige for læring.

For at sikre alle deltagere den rette udfordring laver vi træningsgrupper hvor vi differentierer på niveauer og alder.

FORMÅL MED PROGRAMMET

Gennem vores lokale træningslejre vil vi give spillerne værdifuld læring, som de kan tage med hjem til deres daglige træning. Ved gennemføring af NF Girl Camp fokuserer vi på:

 • Udvikling af spillernes spilforståelse
 • Social læring, træningsglæde og socialt sammenhold
 • Forberede spillere til fremtidige udtagelser
 • Giv spillerne internationale udfordringer ved at invitere dem til programmer i udlandet

SPEJDERE FOR

sporting

I NORDEN

INTERNATIONALE MULIGHEDER

Vi ønsker at skabe lige muligheder for piger og drenge, som har en målsætning om at få en professionel fodboldkarriere i udlandet. Baseret på evalueringen og spillerens niveau inviterer vi til at træne med europæiske topklasses akademier, vores stipendieprogram, deltagelse i internationale eliteturneringer med vores pigehold og deltagelse i internationale træningslejre.

I løbet af det sidste år har vi gjort det muligt for to kvindelige spillere at træne med både Sporting CPs akademi og med Atlético Madrid.

PAKKER

SPILLER

• 2 daglige træningssessioner
• 1 teorilektion hver dag
• 1 erfaren portugisisk cheftræner for hver træningsgruppe
• 1 “Player of the camp”
• Mulighed for at blive inviteret til internationale programmer
• Diplom til alle deltagende

 

Pris per spiller
2 dage fra 1290 DKK

MÅLMAND

• 1 erfaren portugisisk målmandstræner
• 2 daglige træningssessioner
• Kombination af specialiseret målmandstræning og øvelser med spillerne
• 1 teorilektion hver dag
• 1 “Player of the camp”
• Mulighed for at blive inviteret til internationale programmer
• Diplom til alle deltagende

 

Pris per målmand
2 dage fra 1290 DKK

UDSTYR

• Udstyrspakke Light – 369 DKK
Inkluderer: 1 par fodboldsokker, 1 par shorts og 2 stk træningstrøjer

 

• Udstyrspakke Standard – 569 DKK 
Inkluderer: 1 Jakke, 2 par fodboldsokker, 1 par shorts, 2 stk træningstrøjer

 

• Indendørs Træning – 100 DKK i tillæg per dag

Kommende NF Girl Camp Events

No Events

Få et overblik over alle vores events her

PLAYER OF THE CAMP

Vi ønsker at inspirere spillere til at arbejde hårdt på vores træningslejre, og det er derfor, vi vælger og uddeler en præmie til “Player of the camp” inden for aldersgruppen 13-16 år. Spillere, der vinder prisen får gratis deltagelse i en lokal camp og et billede på vores “Wall of fame”.

PLAYER OF THE CAMP

Vi ønsker at inspirere spillere til at arbejde hårdt på vores træningslejre, og det er derfor, vi vælger og uddeler en præmie til “Player of the camp” inden for aldersgruppen 13-16 år. Spillere, der vinder prisen får gratis deltagelse i en lokal camp og et billede på vores “Wall of fame”.

VIDEO

Anden Information

METODOLOGI

Vi arbejder ud fra princippet «to teach the game by playing it». Vores øvelser er derfor udviklet for at genskabe den intensitet og kompleksitet, som spillere oplever i forskellige kampsituationer. Sessionerne gennemføres med høj intensitet, mange boldberøringer og med fokus på at tage rigtige valg og give spillerne en bedre forståelse for spillet.

I alle vores aktiviteter er vores hovedmål at udvikle spilleren. For de spillere, der vil træne regelmæssigt med NF Academy, fokuserer vi på følgende:

 • Intensiv træning designet til spillerudvikling.
 • Individuel opfølgning over tid.
 • Træning tilpasset spillerens niveau og deres læringsmål.
 • Spille kampe mod hold, der giver spillerne tilstrækkelig udfordring til at øge deres niveau.

TRÆNINGSGRUPPER

På vores lokale træningslejre differentierer vi både niveau og alder for at oprette homogene træningsgrupper. Hver træningsgruppe består normalt af 12 til 20 spillere + målmænd. Hver træningsgruppe coaches af en erfaren portugisisk hovedtræner, og vil normalt også blive hjulpet af en lokal træner, der taler det lokale sprog.

NF ACADEMY TRÆNERNE

NF Academy bruger dygtige og erfarne trænere med baggrund fra europæiske storklubber. Vi ønsker en profil med ambitiøse trænere med stor faglig vægt til vores projekter. Trænerne er omhyggeligt udvalgt blandt de ansøgninger, vi modtager, og vores eksisterende netværk.

Se NF Academys trænere

Trænere

João Plantier er akademichef for vores lokale programmer og er UEFA PRO-certificeret træner. Han er ansvarlig for at udvælge de dygtige trænere, der repræsenterer NF Academy på vores camps. Med mere end 20 års erfaring med at udvikle spillere og 7 års erfaring som akademitræner hos Sporting CP har Plantier de perfekte kompetencer og netværk til at sammensætte et trænerteam der tager spillernes færdigheder til det næste niveau.

Se NF Academys trænere

Nf Academy Coach João Plantier

JOÃO PLANTIER

 • Master of fysiologi
 • 7 år som cheftræner for Sporting CPs akademihold
 • 10 år som talentspejder for Sporting CP
 • 1 års erfaring hos Manchester United Soccer Schools
 • 4 år som cheftræner for ungdomshold hos Associação Desportiva de Oeiras
 • 4 år som cheftræner for ungdomshold hos Casa Pia Atlético Club

Hvad kan du bedst lide ved at være træner?

”At hjælpe spillere til at opnå deres fulde potentiale er noget, som giver mig stor glæde.”

Hvorfor bør spillere deltage i NF Academys programmer?

”Jeg ser et stort potentiale blandt NF Academy-spillerne. Spillerne, der deltager i vores programmer har et stærkt fokus på læring, når de kommer her. Teknisk set er de gode med bolden og er på linje med portugiserne i samme alder. Udfordringen er for eksempel, at mange unge spillere oplever mangel på konkurrence og træning med gode spillere. Det skaber problemer med spilforståelse, og det faktum, at konkurrence handler om at vinde eller tabe. Gennem vores programmer arbejder vi for at forbedre spillernes generelle spilforståelse.”

ARRANGØR OG SAMARBEJDE

NF Academy samarbejder med lokale klubber og partnere for at afholde lokale træningslejre. Hvis du klikker på “Læs mere” for det arrangement, du ønsker at deltage i, vil du modtage information om hvilken person / klub der er den ansvarlige arrangør og finde deres kontaktoplysninger. Ønsker du, at NF Academy skal komme til din by? Vi har erfarne portugisiske trænere tilgængelige til at udføre lokale træningslejre over hele verden, året rundt. For at vi kan komme til din by, kan du blive en lokal partner eller forbinde os med en klub, der ønsker at arrangere en begivenhed i samarbejde med os.

Bliv partner
I hvert land har vi regionale partnere, der organiserer lokale camps ved hjælp af vores ekspertise og erfarne portugisiske ungdomsudviklere. Hvis du vil have flere træningslejre i din region, kan du ansøge om at blive partner.

Referencer

“Jeg deltog på NF Academys U13-hold. Det var super fedt! Vi spillede os i kvartfinalen, hvor vi tabte mod Sporting CP på straffe. Det er selvfølgelig surt at ryge ud på den måde, men hele opsætningen var fantastisk med nogle meget gode trænere!”
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17-landshold

”Jeg vil sige, at min tid hos NF Academy har været med til at fjerne det farlige, som nye situationer kan skabe, såsom at blive udtaget til landsholdet, skifte klub eller tage nye skridt som spiller. Deres programmer holder et højt sportsligt niveau med gode trænere, og der er spillere fra forskellige nationaliteter, der vil det samme som dig. Det får dig virkelig til at udvikle dig både personligt og som spiller.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg og Danmarks U17-landshold

“João Plantier har spillet en vigtig rolle i min karriere af flere grunde. Han gav mig frihed og troede på mig. Vi havde et tæt forhold, og han holdt øje med mig hele vejen. João gav mig feedback om, hvad jeg skulle gøre for at forbedre mig under kampe, og sidst men ikke mindst var han meget god til konstant at give mig nye udfordringer.”
Zeca, kaptajn for FC København og Grækenlands landshold

“Jeg spillede sammen med gode spillere og trænede under meget kompetente trænere. Først og fremmest var det en super cool oplevelse, og jeg fik gode referencer på hvor de bedste hold i Europa ligger rent færdighedsmæssigt. Sådanne programmer er værdifulde, fordi de senere gør overgangen til nye teams og niveauer lettere.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptajn for Norges U16-landshold

”Træningen er på et meget højt niveau, og der er øvelser, jeg aldrig har deltaget i før. Jeg har lært meget, som jeg tager med mig til min træning hjemme i Norge”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptajn for Norge U15

”Mine drenge, født i 2004 og 2007, er virkeligt spændte på at deltage i IberCup Cascais. Ikke kun for at spille mod tophold, men også for at se, hvor deres nuværende niveau er, og for at træne og møde andre gode spillere fra hele Skandinavien. At have programmer som NF Academy er fantastisk. Når du træner med trænere på topniveau og andre spillere på samme alder, ser du virkelig hvor det internationale niveau ligger.”
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og norsk landsholdsspiller

”Det var først efter vi kom hjem, at jeg så den virkeligt store udvikling i Kevin som fodboldspiller. Han spiller nu med en helt anden autoritet, og tager mange flere gode beslutninger når der spilles kamp. Årsagen til dette er værdifuld læring og gode trænere hos NF Academy. Én ting er sikkert og vidst: vi fortryder ikke et øjeblik at vi valgte et hold med den kompetence, som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidligere professionel bokser og norsk mester

”Opholdet hos NF Academy gav mig en smag på hverdagen som professionel. Meget kompetente trænere og gode spillere omkring mig. Dagene var gode, og jeg lærte meget. Det var efter dette ophold, at jeg turde besøge udenlandske klubber for at vise hvad jeg kan.”
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sverige U17

”Jeg er meget tilfreds med sidste års NF Academy-deltagelse i IberCup. Det var meget spændende og inspirerende at komme til at spille på et hold med så mange gode spillere fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg blev motiveret til at give endnu mere efter at have spillet mod og set hvor gode modstandere fra lande som Portugal, Spanien og Mexico var. ”
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17

“I påsken 2018 var jeg i Cascais, Portugal med NF Academy for at deltage i IberCup Cascais. Det var min første gang med NF Academy og det var en fantastisk oplevelse. Jeg fik meget ud fra turen. Træningen, kampe, trænere og spillere var en fantastisk blanding af både sjov og seriøs fodbold.”
Filip Mellbin, Danmark U16

FIND BEGIVENHED

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search