NF Elite Selection Esbjerg Spar Nord - NF ACADEMY Danmark
NF ELITE SELECTION
ESBJERG SPAR NORD

Deltag i NF Selection team og spil mod stærke skandinaviske hold!

NF ELITE SELECTION
ESBJERG SPAR NORD

Deltag i NF Selection team og spil mod stærke skandinaviske hold!

NF ELITE SELECTION
ESBJERG SPAR NORD

Nogle af de bedste skandinaviske akademier deltager i Esbjerg Spar Nord Cup 2022, en unik udviklingskonkurrence for spillere, der ønsker at blive bemærket af de bedste hold i Skandinavien.

Dette er en mulighed for at de yngste spillere kan forbedre deres teamwork- og individuelle færdigheder, vise deres talent og opleve international konkurrence.

HVEM ER DET FOR?

Spillere, der ønsker at ansøge, skal holde et middel til højt regionalt niveau og godkendes før deltagelse. Vi leder efter spillere i følgende alderskategorier:

  • 1 hold U10 (født 2012) – 8v8
  • 1 hold U11 (født 2011) – 8v8
  • 1 hold U12 (født 2010) – 8v8

FORMÅL MED PROGRAMMET

Vores hovedmål i NF Elite Selection Esbjerg Spar Nord er at give spillerne internationale matchreferencer mod stærke hold, give spillerne en bedre forståelse af spillet og give erfaring med at integrere sig på et hold med gode spillere fra forskellige lande.

Spillerne har møder med deres cheftræner og får detaljeret feedback om, hvad de har brug for at forbedre for at nå et højere niveau. Alle spillerne får en evalueringsrapport med det formål at give vejledning til deres træningsarbejde, når de vender tilbage til deres hjemland.

"Deres programmer holder et højt sportsligt niveau med gode trænere, og der er spillere fra forskellige nationaliteter, der vil det samme som dig."

Oscar Fuglesang, Silkeborg og Danmarks U17-landshold

PAKKER

SPILLER

• Hotelophold i 4 dage / 3 nætter – på værelse med andre spillere
• Morgenmad, frokost og middag (middag ved ankomst, morgenmad ved afrejse)
• Erfaren NF Academy cheftræner pr. hold
• En fysioterapeut og målmandstræner deles mellem NF-holdene
• Holdmøder
• Socialt program og tilsyn med spillere
• Individuel spillerrapport
• Udstyrspakke med 1 shorts, 1 par sokker og 1 hjemme- og 1 udebanenummereret kamptrøje

* Obligatorisk at bære NF Academy træningssæt under træningssessioner

Pris pr. Spiller
745 EUR (4 dage / 3 nætter)

FAMILIE

• Indkvartering på hotel
• Morgenmad inkluderet
• Bustransport til kampene

Pris pr. Person – dobbeltværelse
375 EUR (4 dage / 3 nætter)

DELTAGENDE KLUBBER

OM TURNERINGEN

I 2022 er Esbjerg fB vært for den 9. Spar Nord Elite Cup. Hold fra mange nationer er allerede bekræftet, og deres fokus er spillerens udvikling. Denne turnering på højt niveau lover at være en udfordring for selv de mest udviklede spillere.

I 2019 deltog omkring 100 hold i turneringen.

Mere information: https://efbelitecup.dk/

DELTAGENDE KLUBBER

NF Academy Selection Teams confirmed

OM TURNERINGEN

I 2022 er Esbjerg fB vært for den 9. Spar Nord Elite Cup. Hold fra mange nationer er allerede bekræftet, og deres fokus er spillerens udvikling. Denne turnering på højt niveau lover at være en udfordring for selv de mest udviklede spillere.

I 2019 deltog omkring 100 hold i turneringen.

Mere information: https://efbelitecup.dk/

BELIGGENHED

Esbjerg er en havneby på vestkysten af Jylland i det sydvestlige Danmark. For de kulturelt interesserede har byen flere bemærkelsesværdige museer og underholdningssteder, såsom Esbjerg Art Museum, Esbjerg Museum og det privatejede Fiskeri- og Søfartsmuseum. Uden for byen finder du også Blåvand Zoo, der indeholder omkring 400 dyr og 80 arter.

BELIGGENHED

Esbjerg er en havneby på vestkysten af Jylland i det sydvestlige Danmark. For de kulturelt interesserede har byen flere bemærkelsesværdige museer og underholdningssteder, såsom Esbjerg Art Museum, Esbjerg Museum og det privatejede Fiskeri- og Søfartsmuseum. Uden for byen finder du også Blåvand Zoo, der indeholder omkring 400 dyr og 80 arter.

VIDEOER

ANDRE OPLYSNINGER

Vi værdsætter at give god konsultation, inden du booker et program for at sikre den rigtige udfordring for alle vores deltagere. Den bedste måde at identificere, om dette program passer til dig, er at starte med at sende os en anmodning. Giv os nogle oplysninger om din klub, position, alder, niveau og mål, og vi vil følge op derfra. Hvis du har nogle tilgængelige videoer, så del endelig.

Er du usikker på, om du har niveauet til at være i dette program? Tøv ikke med at kontakte os. Vi kan fortælle dig, hvornår den næste tilgængelige lokale træningslejr i din region finder sted, og evaluere spilleren for internationale programmer.

Program 2022

Dag 1
Ankomstdag med holdmiddag.

Dag 2 til dag 3
Turneringskampe.

Dag 4
Finale og afslutningsceremoni.

cabinn-hotel

CABINN HOTEL ESBJERG, DENMARK

Hotellet har I alt 209 værelser med 401 sengepladser. Alle værelser har eget bad, toilet, tv samt elkedel med gratis te og kaffe.

Der er gratis wifi med en hastighed på op til 100 MB over hele hotellet.I lobbyen finder du 1 gæstecomputer med internetadgang, som du kan bruge gratis.
Receptionen er åben 24 timer i døgnet hele året rundt og giver dig bl.a. mulighed for at købe drikkevarer og snacks. Morgenmadscaféen er åben fra 6.00 til 10.00 på hverdage og fra 7.00 til 10.30 i weekenden. Morgenbuffet DKK 90,- pr. person.

Der er parkeringspladser, som du kan benytte mod betaling DKK 50,-pr. døgn. Vær dog opmærksom på, at pladserne er begrænsede, og de kan først købes ved ankomst.
Der er elevatoradgang til alle etager.

Hotellet er røgfrit på indendørs arealer.

NFA Director | Gonçalo Nunes

GONÇALO NUNES
CHEFTRÆNER OG NF ACADEMY DIRECTOR

NF Academy International Director Gonçalo Nunes har en imponerende 25 år lang baggrund i ungdomsfodbold. Han er en solid ressource for både NF Academy og spillerne i akademisystemet sammen med NF Academy Director João Plantier.

Gonçalo har hovedsageligt arbejdet som cheftræner, teknisk koordinator og teknisk direktør i løbet af hans 25 år i international fodbold. Han har UEFA-A-licens samt niveau 3 IPDJ som sportstræner og ser meget frem til at arbejde sammen med de talentfulde spillere fra NF Academy.

International Baggrund
Han har arbejdet under Carlos Queiroz og Manchester United fodboldskoleprojekt i 6 år. Gonçalo har også været knyttet til Sporting Clube de Portugal i 2 år, og de sidste 5 år har han været ansvarlig for det internationale felt for ungdomsfodbold i Sport Lisboa e Benfica. Der har han også været en spillerudviklerkoordinator i de sidste tre år.

I det sidste årti har han været involveret i adskillige internationale projekter og programmer på forskellige niveauer, hvor han har rejst verden rundt, samt koordineret og involveret med tusinder af spillere og trænere til programmer i Portugal.

Gonçalo udvælger trænerpersonalet til dette program. Du kan se alle vores trænere her.

REFERENCER

“Jeg deltog på NF Academy’s U13-hold. Det var super fedt! Vi spillede os i kvartfinalen, hvor vi tabte mod Sporting CP på straffe. Det er selvfølgelig surt at ryge ud på den måde, men hele opsætningen var fantastisk med nogle meget gode trænere!”
Niklas Haugland, Leeds U23 og Norges U17-landshold

”Jeg vil sige, at min tid hos NF Academy har været med til at fjerne det farlige, som nye situationer kan skabe, såsom at blive udtaget til landsholdet, skifte klub eller tage nye skridt som spiller. Deres programmer holder et højt sportsligt niveau med gode trænere, og der er spillere fra forskellige nationaliteter, der vil det samme som dig. Det får dig virkelig til at udvikle dig både personligt og som spiller.”
Oscar Fuglesang, Silkeborg og Danmarks U17-landshold

“João Plantier har spillet en vigtig rolle i min karriere af flere grunde. Han gav mig frihed og troede på mig. Vi havde et tæt forhold, og han holdt øje med mig hele vejen. João gav mig feedback om, hvad jeg skulle gøre for at forbedre mig under kampe, og sidst men ikke mindst var han meget god til konstant at give mig nye udfordringer.”
Zeca, kaptajn for FC København og Grækenlands landshold

“Jeg spillede sammen med gode spillere og trænede under meget kompetente trænere. Først og fremmest var det en super cool oplevelse, og jeg fik gode referencer på hvor de bedste hold i Europa ligger rent færdighedsmæssigt. Sådanne programmer er værdifulde, fordi de senere gør overgangen til nye teams og niveauer lettere.”
Kristian Arnstad, RSC Anderlecht og kaptajn for Norges U16-landshold

”Træningen er på et meget højt niveau, og der er øvelser, jeg aldrig har deltaget i før. Jeg har lært meget, som jeg tager med mig til min træning hjemme i Norge.”
Dylan Ryan Murugesapilla, Lillestrøm og kaptajn for Norge U15

”Mine drenge, født i 2004 og 2007, er virkeligt spændte på at deltage i IberCup Cascais. Ikke kun for at spille mod tophold, men også for at se, hvor deres nuværende niveau er, og for at træne og møde andre gode spillere fra hele Skandinavien. At have programmer som NF Academy er fantastisk. Når du træner med trænere på topniveau og andre spillere på samme alder, ser du virkelig hvor det internationale niveau ligger.”
Bjørn Helge Riise, tidligere Fulham og norsk landsholdsspiller

”Det var først efter vi kom hjem, at jeg så den virkeligt store udvikling i Kevin som fodboldspiller. Han spiller nu med en helt anden autoritet, og tager mange flere gode beslutninger når der spilles kamp. Årsagen til dette er værdifuld læring og gode trænere hos NF Academy. Én ting er sikkert og vidst: vi fortryder ikke et øjeblik at vi valgte et hold med den kompetence, som NF Academy har.”
Thomas Hansvoll, tidligere professionel bokser og norsk mester

”Opholdet hos NF Academy gav mig en smag på hverdagen som professionel. Meget kompetente trænere og gode spillere omkring mig. Dagene var gode, og jeg lærte meget. Det var efter dette ophold, at jeg turde besøge udenlandske klubber for at vise hvad jeg kan.”
Lucas Kåhed, IFK Gøteborg og Sverige U17

”Jeg er meget tilfreds med sidste års NF Academy-deltagelse i IberCup. Det var meget spændende og inspirerende at komme til at spille på et hold med så mange gode spillere fra Norge, Sverige og Danmark. Jeg blev motiveret til at give endnu mere efter at have spillet mod og set hvor gode modstandere fra lande som Portugal, Spanien og Mexico var. ”
Fredrik Oppegård, Vålerenga og Norge U17

“I påsken 2018 var jeg i Cascais, Portugal med NF Academy for at deltage i IberCup Cascais. Det var min første gang med NF Academy og det var en fantastisk oplevelse. Jeg fik meget ud fra turen. Træningen, kampe, trænere og spillere var en fantastisk blanding af både sjov og seriøs fodbold.”
Filip Mellbin, Danmark U16

KOMMENDE INTERNATIONALE TURNERINGER

Dato Program Land Sted Aldergruppe
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013

FIND DIN BEGIVENHED

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search