NF ELITE TRAINING CAMP PORTUGAL

Rejs til Lissabon på efterårsferie og oplev topkvalitets træning med NF Academy's spillerudviklere, for ungdomsspillere. Vi garanterer en intens uge hvor spillerne træner to dage på Sporting's talent akademi (hvor blandt andre Ronaldo og Nani har gået). Der spilles også træningskamp mod Sporting's ungdomshold (forudsat der er nok spillere i hver alderskategori) - og trænes med NF Academy's trænere som har baggrund fra ledende fodboldakademier. Dette er en unik social oplevelse hvor spillerne også har mulighed til at connecte med andre som deler passionen for fodbold.


Hvem er det for?
Denne træningscamp henvender sig til drenge og piger født mellem 2004 og 2009. Alle spillere må ansøge om deltagelse, da vi udvælger spillerne baseres på deres niveau. Bemærk at der typisk er et højt niveauet på disse camps.

 
[SLIDER WITH LARGE HERE]


[TAB - PACKAGES - default open]

PLAYER PACKAGE


Bemærk : udstyrspakke (250,-) er obligatorisk, med mindre du har fra tidligere NF camp.



Familiepakke


[TAB - AGENDA]
Dag 1 - Ankomst, check-in og velkomst ved NF Academy's team

Dag 2 - Åbnet møde og træningssesion med NF Academy’s trænere

Dag 3 - To trænings sessions hos Sporting Academy

Dag 4 - To trænings sessions med NF Academy’s trænere

Dag 5 - Besøg på Sportings Stadion & Museum. Træningskamp mod Sporting’s ungdomshold

Dag 6 - To trænings sessions. Afslutningsceremoni om aftenen, med præmieoverrækkelse

Dag 7 - Morgenmad og check-out fra hotellet


[TAB - ACCOMODATION]

HOTEL LONDRES, ESTORIL
Under opholdet bor du på Hotel Londres der er beliggende 5 minutters gang fra stranden. Hotellet er også nær træningsfacilitetrne, restauranter, cafeer - og 20 minutters gang fra Cascais.


ESTORIL, PORTUGAL
En hyggelig lille ved stranden by udenfor Cascais. Her bor mange udlændinge og området er kendt for sine luksus restauranter, hoteller, casino og forlystelser. Cascais er berømt for sin høje levestandard som gør det til et af de mest attraktive områder i Portugal.


[TAB - COACHES]
GONÇALO NUNES, Cheftræner og NF Academy Director
Med sine 25 års erfaring i ungdomsfodbold på højt niveau, er Gonçalo en solid ressource for både NF Academy og spillerne. Det er ham der sammensætter træner teamet til dette program. Gonçalo har hovedsageligt arbejdet som cheftræner, holder en UEFA-A licens samt en level 3 IPDJ som sportstræner - og leder spillerudviklingen sammen med NF Academy director João Plantier.
 
[THIS CONTENT BELOW THE TABS]

NF Elite Training Camp Portugal er træningslejr på højt niveau hvor spillere født mellem 2004 og 2009 kan søge om deltagelse. Skriv nogen linjer om dig selv, din nuværende klub/niveau m.v. Vi vender tilbage til dig maks 5 dage efter vi har modtaget din ansøgning.
Ja jeg er indforstået med NF Academys persondatapolitik

 

Ja, tak. Informer mig når der er nyt fra NF Academy