Effektive måder at forbedre din styrke og skudteknik

Effektive måder at forbedre din styrke og skudteknik

Opslået på: 15/07/2020
NF Academy Denmark
Prøv vores øvelser af derhjemme i din fritid eller del med din lokale klub og træner for at fortsætte din udvikling som spiller!
NF Academy Denmark
Prøv vores øvelser af derhjemme i din fritid eller del med din lokale klub og træner for at fortsætte din udvikling som spiller!

Effektive måder at forbedre din styrke og skudteknik

Lær at forbedre dig som spiller med hjemmeøvelser, personlig træning og vores internationale arrangementer.

Nedenfor deler vi nogle øvelser som vi underviser i gennem vores virtuelle program, NF Virtual Academy. Du kan afprøve øvelserne i din fritid, hvor vi fokuserer på skud i kampsituationer og på hvordan man forbedrer sin skudteknik samt opbygger fysisk styrke. Du er velkommen til at dele disse øvelser med dit lokale hold og træner.

Du er også velkommen til at deltage i vores NF International-arrangementer, hvis du ønsker at få den fulde oplevelse af alle vores træningsmetoder til at forbedre dig selv i alle aspekter i spillet.

Styrkeøvelser hjemmefra

Mød vores professionelle trænere fra NF Academy, med trænererfaring fra portugisiske topakademier.

Planen er, at du udfører alle de fysiske træningsøvelser i tre set med 15 eller 20 gentagelser. Det er vigtigt, at du fokuserer på din teknik, kropsposition og dit åndedræt med du laver øvelserne. Hvil dig i 30 sekunder mellem hvert set og husk at spise godt inden træning, drik massere af vand og gør dit bedste!

LÆS OGSÅ ZECAS BUDSKAB TIL UNGE SPILLERE: Opgiv aldrig din drøm

FORBEDRING AF DIN SKUDTEKNIK

Her har du fire øvelser, som du kan benytte i din fritid og/eller vise din træner, så I kan bruge dem til træningen i din lokale klub. Når du begynder må du have specifikke mål for øje når du skyder, de to nederste og øverste hjørner.
Hvis det er muligt, så placer et lille mål inden i det store mål for at have specifikke områder at sigte efter. Fokuser på forskellige overflader, når du skyder.

Vi har også lavet en liste med varianter af øvelserne, hvis du vil tage træningen videre. Du kan udfordre dig selv med øvelserne ved at tælle hvor mange mål du har scoret eller lave et pointsystem som følger de de områder, hvor du scorer (for eksempel nederste hjørner 10 point , mellemhøjt eller højt hjørne 25 point).

Vi anbefaler en varighed på 8-10 gentagelser med hver fod for den første øvelse og 4-6 gentagelser for den anden, tredje og fjerde øvelse med en 30-sekunders hvile mellem gentagelserne for alle øvelser.

NF Academy exercises
Illustration of the first shooting exercise.

Øvelse 1
Modtag en tilbagelægning fra en anden spiller og efter en finte afslutter du på første berøring. Skyd nær straffesparksfeltet med samme fod som den side du modtog bolden fra. Arbejd med din præcision idet du skyder mod de samme hjørner som du vender imod. Brug indersiden af foden.

Prøv også at modtage bolden i luften for at lave en førstegangsafslutning i hoftehøjde.

NF Academy exercises
Illustration of the second shooting exercise.

Øvelse 2
Før bolden fra startpunktet med godt tempo og angrib keglen (forsvarsspiller) og lav en dribling indefra og ud til “afslutningsfeltet”, hvor du skyder mod den modsatte stolpe.

Gentag gerne øvelsen hvor du skyder mod første stolpe med præcision mod begge hjørner både oppe og nede.

NF Academy exercises
Illustration of the third shooting exercise.

Øvelse 3
Før bolden fra startpunktet med god fart og lav en 1-2 kombination med en anden spiller for at modtage bolden bagom “forsvarsspilleren” (keglen). Før bolden ind i afslutningsområdet med første berøring. Med anden berøring skyder du mod den fjerne stolpe.

Prøv også at træne på præcisionsskud mod første stople både oppe og nede. Brug kun én berøring. Du kan også lave denne øvelse med afleveringer som kommer fra luften.

NF Academy exercises
Illustration of the fourth shooting exercise.

Øvelse 4
En spiller med ryggen til målet modtager en aflevering med en valgfri (kreativ) teknisk bevægelse, uden at bolden rør keglen, vender og skyder med det samme.

Det ideelle er at spilleren benytter færrest mulige berøringer, 2 eller 3 med vending og afslutning. Start bag keglen (forsvarsspilleren), så du undgår at være i synsfeltet for at gøre det så realistisk som muligt. Skyd med modsat fod af den retning du går: på venstre side skyder du med højre, og du højre side med venstre fod. Når du træner i midten skal du altid variere så du får arbejde på begge sider.

Prøv også at modtage bolden på kanten og/eller når den er i luften.

Personlig opfølgning fra vores professionelle trænere

NF Virtual Academy
NF Virutal Academy er tilgængeligt for alle typer spillere, også dem som ikke har deltaget på et NF Academy program tidligere.

Disse øvelser er en del af NF Virtual Academy programmet. Det er et godt program til at udvikle og forbedre spillere med egentræning hvor du vil arbejde tæt med en professionel træner fra NF Academy.

I vores et- eller tremåneders programmer modtager spillerne ugentlig fysiske, tekniske og teoretiske udfordringer og øvelser fra træneren. Det betyder at du kan træne uanset hvor du er i verden.

Hver enkelt spiller vil også få individuel opfølgning og feedback gennem ugentlige videoopkald for at evaluere træningen og forbedringsområder for optimal udvikling.

Prøv dette gratis ved at melde dig til vores gratis prøveperiode.

KOMMENDE ARRANGEMENTER

Dato Program Land Sted Aldergruppe
01 - 07 Jul 2024 NF Selection Tallinn Cup Estonia Tallinn 2008-2013
07 - 09 Jul 2024 NF International Trials Danmark Fyn 2008-2015
10 - 12 Jul 2024 NF International Trials Danmark Vejen 2008-2015
15 - 25 Jul 2024 NF High Performance Portugal Rio Maior 2006 -2009
29 - 31 Jul 2024 NF International Trials Danmark Silkeborg 2008-2015
01 - 03 Aug 2024 NF International Trials Danmark København 2008-2015
29 Sep - 05 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 40
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
06 - 12 Okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 41
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
13 - 19 okt 2024 NF Elite Training Camp
Week 42
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014
27 Okt - 02 Nov 2024 NF Elite Training Camp
Week 44
Portugal Lisbon / Estoril 2009-2014

TJEK hele Eventkaleneren her.

FIND DIT EVENT

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search