Dit eget professionelle forløb

Dit eget professionelle forløb

Opslået på: 14/02/2022
dk-janeiro-football-article-1200x630

Dit eget professionelle forløb

Når der er brug for lidt mere end de to gange træning ugentligt, så er NF Academy en mulighed for dig, der gerne vil rykke lidt ekstra som fodboldspiller.

dk-janeiro-football-article-600x600

Dit eget professionelle forløb

Når der er brug for lidt mere end de to gange træning ugentligt, så er NF Academy en mulighed for dig, der gerne vil rykke lidt ekstra som fodboldspiller.

Du kender det måske godt. Træningen er overstået torsdag aften, og så kan der godt være lang tid til kamp søndag, og flere fodboldspillere løber rundt med fornemmelsen af, at de gerne vil lidt mere end to gange træning om ugen, som er en typisk træningsmængde i mange klubber.

Det er i hvert fald det indtryk, som folkene bag NF Academy får, når de møder spillere og forældre på de forskellige trænings-camps spredt hen over året.

NF Academy spillertræning

– Der går faktisk ret mange rigtigt dygtige fodboldspillere rundt, som gerne vil have mere, og det er ikke altid nemt for klubberne at gøre noget ved, når de kæmper med at finde frivillige, og der måske også er en god del af spillerne, som er glade og tilfredse med træningsmængden. Hos NF Academy kan de få lidt ekstra på et godt niveau, som gør, at de kan tage lidt med hjem til træning også. Med muligheden for at lave et forløb, som løber året rundt, så får de løbende tanket inspiration og fodboldglæde, forklarer Country Manager, Lars Friis, som kan se, hvad det giver deltagerne.

– Det holder et ret højt niveau, som rykker både drenge og piger. At det så ovenikøbet er med vildt dygtige trænere, der har deres gang i Portugals største klubber, er jo bare med til at gøre det ekstra spændende, og det giver også spillerne endnu mere blod på tanden, siger Lars Friis, inden det allerede i uge 7 går løs med årets første camps.

– Vi er heldigvis fri af restriktioner, og der bliver rig mulighed for at give den gas, selvom vi selvfølgelig stadig tænker os om i dagligdagen. For de spillere, der allerede er med her, er det en rigtig god start på året, hvor de løbende kommer til at bygge på rent fodboldmæssigt, og de vil få en masse ud af hele tiden at møde andre, der også kommer med en fed indstilling til at lære. Det bliver lige som at være en del af dit helt eget professionelle forløb, hvor du i sidste ende har muligheden for at spille dig videre til deltagelse i internationale turneringer og træningsophold i den portugisiske storklub, Sporting Lissabon.

NF Academy træningslejr
NF Academy træningslejr

Malthe er efterhånden veteran på NF Academy, og han skal selvfølgelig med i vinterferien også. Her fortæller Malthe og hans mor Trine lidt om, hvorfor han er med.

Tjek de kommende arrangementer denne forår

 

Fakta:

Der er løbende NF Academy trænings-camps over det meste af landet. Du kan melde stadig melde dig til i uge 7, men der afholdes også camps til påske, i sommerferien og til efteråret.

Se meget mere på www.nfacademy.dk/events/

KOMMENDE NF EVENTS

Dato Program Land Sted Aldergruppe
29 - 31 Jul 2024 NF International Trials Danmark Silkeborg 2008-2015
01 - 03 Aug 2024 NF International Trials Danmark København 2008-2015
05 - 07 Aug 2024 NF International Trials Danmark Fyn 2008-2015
26 - 27 Okt 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
09 - 10 Nov 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
23 - 24 Nov 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
07 - 08 Dec 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015
21 - 22 Dec 2024 NF Team Training Vejen Danmark Vejen 2009-2015

Tag et kig på oversigten over alle vores events her.

KONTAKT OS


Lær mere om vores brug af cookies: Cookies | Privacy Policy


* Disse felter er påkrævet.

Start typing and press Enter to search