En af de mest succesfulde træningsmetoder for ungdomsspillere

Den Portugisiske Filosofi

Opslået på: 24/08/2020
top-image-the-portuguese-philosophy
top-image-square-the-portuguese-philosophy

Arbejd med professionelle portugisiske trænere efter en de mest succesfulde træningsfilosofier i verden

Arbejd med professionelle portugisiske trænere efter en de mest succesfulde træningsfilosofier i verden

I løbet af sommeren 2020 besøger vi mere end 30 forskellige lokationer i Skandinavien med målet om at tilbyde kvalitetstræning, bidrage til udviklingen af lokale spillere og identificere talenter, som vi kan tilbyde internationale muligheder.

NF Autumn Training-sessionerne er af høj intensitet, og spillerne får en unik mulighed for at arbejde tæt sammen med portugisiske trænere, der har deres baggrund fra Sporting CP, SL Benfica og andre topakademier i Portugal.

Hvorfor mener vi, at dette er den bedste filosofi til at hjælpe unge skandinaviske spillere med at udvikle sig?

Portugisiske akademier har udviklet Ballan d’Or spillere som Cristiano Ronaldo og Luis Figo, Portugals landshold want EURO 2016 og hver weekend ser man portugisiske spillere præstere i europæiske klubber som Bernado Silva i Manchester City, Bruno Fernandes i Manchester United, João Félix i Atlético Madrid og mange andre succesfulde eksempler.

NF Academy har allerede modtaget og forbedret skandinaviske spillere, som i dag repræsenterer deres landshold, så som Niklas Haugland, Kristian Arnsted, Frederik Oppegård og mange andre.

Den Portugisiske Filosofi

Når vi planlægger vores træningssessioner ligger vi vægt på at genskabe situationer som forekommer i kampe og således udvider vi spillernes forståelse for spillets kompleksitet.

Nf Academy Coach João Plantier
Hos NF Academy udvikler João Plantier skandinaviske fodboldspillere, afholder trænerkurser og leder akademiets fodboldprogrammer.

NFs akademidirektør, João Plantier har et langt og imponerende CV både internationalt og lokalt i Portugal, og har allerede udviklet flere superstjerner og holdkaptajner for Europæiske mestre.
Han har UEFA PRO-licens og har arbejdet som cheftræner hos Sportings akademi i 7 år.

– Vi forsøger at inddele spillet i mindre bidder, så spillerne får en mere holistisk forståelse af fodbold som et spil. Vi ønsker, at spillerne skal blive bedre problemløsere. Vi giver dem flere udfordringer, som de er nødt til at løse under pres. Du har brug for et hurtigt sind i fodbold, ikke bare hurtige fødder, siger João Plantier.

Se kommende NF Autumn Training begivenheder i Danmark her.

Goncalo Nunes er UEFA A træner og har arbejdet 7 år hos SL Benfica og 2 år hos Sporting CP akademierne.
Goncalo Nunes er UEFA A træner og har arbejdet 7 år hos SL Benfica og 2 år hos Sporting CP akademierne.

Et andet meget vigtigt punkt er antallet af timer, som spillerne træner. Vi spurgte Gonçalo Nunes, akademidirektør og træner hos NF Academy, om hvor mange timer en ung fodboldspiller bør lægge hver uge.

– Hvis man vil nå toppen, skal man matche mod professionelle standarder fra en tidlig alder. Mine referencer går tilbage til de topakademierne i Portugal. I Sporting og Benfica træner unge spillere mellem 12 og 16 år typisk en halvanden time alle hverdage. Derudover spiller de kampe i weekenden. I alt vil der være en træningsbelastning på cirka 9 timer. De bør dog også afsætte tid til at arbejde på individuelle færdigheder. Alt i alt skal en spiller, der håber på at nå toppen, lægge mellem 13 og 15 timer om ugen, synes jeg, siger Gonçalo Nunes.

FORMÅL MED NF INTERNATIONAL PROGRAMMET

NF Academy har en klar vision om at bidrage til at udvikle flere internationale topspillere. Derfor ønsker vi at skabe og tilbyde denne mulighed for at de mest talentfulde spillere kan gå hele vejen og at vinde et ophold på Sporting CP.

August Frobenius (2003) og Nikolai Skoglund (2003) er to norske spillere, der fik deres første professionelle kontrakt med Sporting CP, da de var 16 år gamle. Spillere, der gør et godt indtryk ved deres træningsophold hos Sporting CP, har også chancen for at få kontrakt i fremtiden.

De yngre deltagere (8 til 12 år) er ikke en del af denne kvalifikation. For disse deltagere og for de spillere, der ikke kvalificerer sig, er vores mål med NF International at give en udviklings- og social træningsoplevelse med værdifuld læring, som spillerne kan tage tilbage med dem til deres daglige træning for at komme videre til næste niveau. Den mest talentfulde bliver inviteret til at deltage i vores hold i internationale turneringer i Europa.

NF ACADEMYs HOVEDFORMÅL ER AT UDVIKLE SPILLEREN

NF Academy Spiller Noah Solheim
Noah Solheim er en af spillerene som har været til en uges prøvetræning hos Sporting CP gennem NF Academys events.

For spillere som ønsker at træne regelmæssigt med NF Academy fokuserer vi på følgende punkter:

  • Intensiv træning designet til spillerudvikling.
  • Individuel opfølgning over tid.
  • Træning som tilpasses den individuelle spillers niveau og deres læringsmål.
  • Kampe mod hold, som giver spillerne tilstrækkeligt med udfordring til at forbedre deres niveau.

Kommende NF Autumn Training Events

No Events

Tag et kig på oversigten over alle vores events her

FIND DIN BEGIVENHED

- Vælg en mulighed - Du omdirigeres automatisk til din egen side efter eget valg -

Start typing and press Enter to search