INTERNATIONALE PROGRAMMER

Som internationalt fodboldakademi skaber NF Academy muligheder for at spillere kan deltage i træningslejre og i turneringer i hele Europa. For talentfulde spillere muligheder oplagte til at udvikle deres færdigheder i et konkurrencepræget miljø, hvor de kan møde velkendte internationale hold som Manchester City, Crystal Palace, Zenit eller endda træne med Sporting CP-trænere i Lissabon.

lars-erik_samuelsen_nftrenere_nfacademy2

NF SELECTION

NF Selection er består af både internationale træningslejre som NF Elite og af internationale turneringer. I hver turnering informerer vi om det forventede niveau for konkurrencen og om udvælgelsesprocessen.

No Events
blog_s0

NF ELITE SELECTION

NF Elite Selection er programmet hvor NF Academys topniveau-hold deltager i eliteturneringer på højeste niveau. For at deltage i en af NF Elite Selection turneringerne skal du sende en ansøgning for at blive godkendt, eller du kan anmode om at deltage i et af vores Team Training-programmer, hvilket også kræver en ansøgning.

high-performance-mobile-photo

NF HIGH PERFORMANCE

NF High Performance er en elite træningslejr for spillere, der ønsker at nå det næste niveau. Det er en intensiv 10-dages udviklingslejr, hvor spillerne vil blive guidet af erfarne portugisiske trænere. Under træningslejren spiller du mod portugisiske tophold som Sporting CP og Estoril de Praia, hvor du vil få chancen for at vise dem dine evner. Se mere under NF High Performance Camp.

22

NF ELITE TRAINING CAMP

Rejs til Lissabon i efteråret eller vinterferien og oplev topkvalitetstræning med NF Academy og Sporting CP-trænere! Ud over at modtage et fuldt professionaliseret og intensivt træningsprogram med trænere fra NF Academy, har du en hel dags træning hos det selv samme akademi, som har udviklet spillere som Ronaldo, Nani og Figo. NF Elite Training Camp er et program designet til spillere, der ønsker at tage deres præstation til det næste niveau og samtidigt få internationale referencer.

Dato Program Land Sted Aldergruppe
20 - 26 Feb 2022 NF Elite Training Camp Portugal Estoril 2004 - 2011
27 Feb - 5 Mar 2022 NF Elite Training Camp Portugal Estoril 2004 - 2011

Start typing and press Enter to search