nf-selection-riga-cup-2019

Vil du spille imod nogle af Europas største klubber?

Rolf Hansen 6.11.2018

Optagelserne allerede begyndt til NF Academys hold til Riga Cup og Iber Cup Cascais i vinteren og foråret 2019.

Et nyt år er ved at blive planlagt, og NF Academys aktivitet bliver stor 2019. Der vil være både træningslejre i Norge og Portugal samt større internationale turneringer flere steder i Europa. Til disse turneringer udvælger NF Academy tropperne baseret på modtagne ansøgninger og tidligere resultater i programmerne.

Riga Cup

nf-selection-iber-cup-2019

Første tur er Riga Cup de sidste tre uger i januar. Her sender NF Academy talenthold i både U13, U14 og U15-klassen. Hensigten er at give unge nordiske fodboldtalenter mulighed for at matche hård international modstand i løbet af en periode af året, hvor der ikke er nogen hjemlige serier på programmet. Modstanderne omfatter blandt andet Manchester City, PSV, Zenit og Crystal Palace. Spilleren hentes i udgangspunktet fra Team Training-programmerne i Oslo og Vestlandet, men der er også muligheder for at ansøge om plads på dette program.

Ibercup Cascais

I foråret spilles Lissabon Ibercup Cascais 15. – 19. April. Der vil NF Academy stille med flere talenthold, og det er muligt at søge adgang til turnering. I 2018-turneringen klarede flere af NF Academy-holdene sig godt mod stærke europæiske modstandere. 2005-holdet tabte finalen i B-slutrunden, mens både 2006- og 2007-holdet imponerede ved at spille sig ind i kvartfinalerne i A-slutrunden. Her har nordiske talentfulde unge spillere mulighed for at matche internationalt modstand på højt niveau. Derudover er der højkvalitetstræning ledet af portugisiske træner.

Spændende nytår

nf-elite-training-camp-portugal

I vinterferieugerne 8 og 9 er der også en ny Elite træningslejr i samarbejde med Sporting Lisboa.

Der vil også være træningslejre i både Portugal og Norge gennem NF High Quality Training og NF Elite Training Camp. Her modtager deltagerne kvalitetsuddannelse ledet af portugisiske trænere med fortid i akademierne Benfica og Sporting Lisboa.

Ønsker du at spille med NF Academy?

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts