carousel
images not found

 

NF Elite Training Camp:  Første gang samarbejdet med Sporting Lisboa

Rolf Hansen 29.10.2018

NF Academy har i løbet af tre uger i efteråret afsluttet sin anden NF Elite-lejr for unge skandinaviske spillere. I oktober har vi for første gang samarbejdet med Sporting Lisboa, som har et af Europas førende udviklingsmiljøer.

NF Academy fortsætter sit partnerskab med Sporting Lisboa og inviterer alle motiverede spillere til den portugisiske hovedstad og NF Elite Training Camp i vinterferien 2019.

Den portugisiske topklub har blandt andet skabt og formet spillere som Christiano Ronaldo og Luis Figo. Derudover har Sporting i flere år produceret spillere til deres eget førstehold i den portugisiske elite-serie, som er blevet solgt til de fem store ligaer i Europa. Sporting Lisboa har ligesom andre portugisiske topklubber gennem tiden gjort spillerudvikling til en god forretning, og har n u valgt at skabe værdi gennem en ny satsning på eget akademi og spillerudviklingsmiljø.

Dette træningsmiljø giver nu de nordiske spillere i NF Academy-systemet mulighed for at nyde to dage på Sporting Lisboa.

Morgendagens Sporting-spillere

I efterårsferien gennemførte 39 NF Academy-spillere to sessioner under ledelse af højt kvalificerede og veluddannede sportslige trænere fra klubbens akademi. I efteråret har nordiske spillere i årgangene 2004-2007 uddannet sig en uge i løbet af sommersæsonen i Lissabon. Uddannelsen på Sporting Academy blev efterfulgt af en træningskamp mod klubbenes respektive jævnaldrene akademihold. Derudover modtog spillerne en tur på det fantastiske Estadio Jose Alvalade og i Sportings eget klubmuseum. Dette var en guidet tur, hvor spillere og forældre hørte Sportings stolte historie lige siden den unge grundlægger med samme navn som stadion grundlagde klubben tilbage i 1906. Sporting er nok mest kendt for fodbold og mange havde en aha-oplevelse da de hørte, at det den portugisiske kæmpe faktisk har 55 sportsgrene at tilbyde sine medlemmer.

Årets elitelejr blev fuldt booket efter optagelse af motiverede spillere, der søgte nye udfordringer og mere udvikling i et nyt og spændende miljø. To sessioner dagligt og gode levevilkår gav en uge med erhvervserfaring til de nordiske spillere. Det var NF Akademis eget træningshold, der førte sessionerne uden for Sportings akademi.

I det lange løb ønsker NF Academy at sende sine bedste spillere på træningsophold hos Sporting, men måske vigtigst af alt er at udsætte både trænere og spillere for et af Europas førende træningsmiljøer.

I vinterferien (uge 8 og 9) i 2019 gentager NF Academy succesen ved at invitere alle motiverede nordiske spillere født i årene 2003-2006 til at søge adgang til NF Elite Camp i Lissabon. Arrangementet er det samme som i efteråret i samarbejde med Sporting Lisboa.

Ønsker du at spille med NF Academy?

SHARE
Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on LinkedInDigg thisGoogle+Email to someone

Related Posts